Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Opnieuw vreselijk heftig ongeluk in de Efteling


Raveleijn, de beruchte show in de Efteling, blijft het gesprek van de dag, en niet om de juiste redenen. Eerst de ruiters die van hun paarden kukelen en vervolgens niet één, maar twee branden op het podium. Alsof dat nog niet genoeg is, pikken dierenactivisten ook nog eens de hele show in om te protesteren tegen dieren in de entertainmentindustrie. Als klap op de vuurpijl was er gisteren weer een debacle, toen de acteur die Thomas speelt keihard van zijn paard viel. Ambulancepersoneel moest erbij komen, terwijl zijn collega-acteurs zich haastig over hem ontfermden.

Onvoorstelbaar maar waar: terwijl dit alles plaatsvond, bleef de muziek gewoon doorgaan. Een omroeper riep zelfs: “Laat eens zien dat jullie ook dapper genoeg zijn om de kracht en snelheid van jullie paarden te testen.” Zijn ze daar helemaal gek geworden?

En over gek gesproken, de reactie van de Efteling zelf was minstens zo merkwaardig. Hun woordvoerder liet enkel los: “De ontruiming is goed verlopen. De laatste informatie die ik heb, is dat onze EHBO onderweg is naar de Raveleijn-arena.”

Het is overduidelijk dat Raveleijn een waar rampgebied is geworden. Er gebeurt meer in deze show dan in alle andere attracties in het park. Wanneer gaat de Efteling eindelijk inzien dat het zo niet langer kan? Ze blijven maar doorgaan, ondanks de vele kritieken en incidenten. Het is de hoogste tijd dat er grondige veranderingen worden doorgevoerd, voordat er nog meer ongelukken gebeuren.

Dus, de volgende keer als je een dagje uit plant naar de Efteling, denk dan twee keer na voordat je een ticket koopt voor Raveleijn. Tenzij je van chaos en drama houdt, natuurlijk.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

trieste lui zijn het die het ongeluk van een ander zo graag willen filmen,
echt, donder op gewoon.

Ik snap het echt niet waarom ze dieren voor zoiets gebruiken. Efteling, stop alsjeblieft met shows waarin jullie dieren gebruiken. Of moet er eerst een paard de show niet overleven?

Ophouden met het mishandelen van mens maar vooral van de paarden