Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deze beroemde kickbokser stelt zich verkiesbaar voor de tweede kamer


Bereid je maar voor, politiek Den Haag! De knokker van weleer, Alistair Overeem, wil een gloednieuwe arena veroveren: de Tweede Kamer. Na het uitdelen van rake klappen in de ring, gaat Overeem nu voor verbale knock-outs in het parlement.

“Overeem in de Kamer? Dat zou pas echt een stunt zijn,” jubelde Wybren van Haga, de frontman van de politieke partij BVNL. Maar nu komt het: Overeem staat als 41ste op de kieslijst dus de kans lijkt klein dat dat gaat lukken. Van Haga blijft echter hoopvol: “Als onze partij een wonder verricht en 41 zetels scoort, of als Alistair zelf een paar duizend voorkeursstemmen binnenharkt, dan komt hij erin.”

Helaas zijn politieke gladiatorengevechten met Frans Timmermans voorlopig enkel nog een natte droom. Maar zeg nooit nooit! Als Overeem de Kamer betreedt, kunnen we vuurwerk verwachten dat zelfs de hardste politieke schermutselingen zal overtreffen. Dus, wie weet? Misschien moeten we allemaal onze stem uitbrengen en hopen op een epische ‘battle royale’ in het politieke hart van Nederland. Nu is de vraag of Badr Hari en Rico Verhoeven zich ook gaan aansluiten bij een politieke partij?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat zou lachen zijn, dat hij die zakkenvullers, net als in de arena uit de film Spartacus alle hoeken van de tweede kamer laat zien.
En dan Hari en Verhoeven er nog bij. 😅🤣😂🤣😂

Chrisje dan zet ik er een brabander bij en ga voor Nicky Hölzken🤣

Maar zonder gekheid ,ik weet totaal niet waarop te stemmen straks, ze zijn állemaal van veel beloven en weinig geven 😤

Vertel mij wat Nellie.