Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Onthulling: Martien Meiland gaat los op parkeerplaatsen met mannen


Het Meiland-gezin staat op zijn kop door een explosieve onthulling die hun imago op losse schroeven zet! De altijd kleurrijke en gezellige familie, die zo populair is bij het Nederlandse publiek, bevindt zich nu in het oog van een schandaalstorm. Martien Meiland, het flamboyante hoofd van de familie, staat centraal in een schandaalboek dat gebaseerd is op het verhaal van de ‘verbannen huisvriendin’ Caroline van Eeden.

Het schandaal begon nadat Wilfred Genee, presentator van “Vandaag Inside”, een voorproefje gaf van het onthullende boek. De schrijfster, Valérie Lempereur, die toevallig goede banden heeft met Wilfred, lijkt de sleutel te hebben tot dit explosieve verhaal. Maar wat staat er in dat boek en hoe gaat het de reputatie van Martien veranderen?

René van der Gijp heeft het er duidelijk naar zijn zin mee. Hij lacht: “Martien zit al twee weken als een kat op hete kolen op die stoel, dat zie je zo! Normaal gesproken staat ‘ie met zijn billen wagenwijd open, maar nu zit ‘ie daar echt met dichtgeknepen billen!”

Vervolgens doet René een opvallende onthulling: “In het boek wordt geschreven dat Martien regelmatig parkeerplaatsen bezoekt waar hij rondstruint en niet roept: ‘Wijnen, wijnen, wijnen!’, maar ‘N**ken, n**ken, n**ken!’ Het is wachten tot je iemand tegenkomt!”

Johan Derksen lijkt verbaasd door dit nieuws. “Dit is wel wat anders dan we van hem gewend zijn.”

Daarna volgt een fragment uit het schandaalboek. “Erica zit samen met Caroline en Martien op de bank en dan vraagt Erica op een gegeven moment aan Martien: ‘Vertel eens, hoe gaat dat eigenlijk als je op zo’n parkeerplaats aankomt?’”

Martien deelt zijn opvallende ervaring: “Nou, je parkeert, loopt de bosjes in en wat me opviel is dat er veel auto’s zijn met kinderzitjes op de achterbank. Je loopt rondjes en als je iemand ziet zitten, geef je een knikje, want praten mag niet. Als die ander terugknikt, dan heb je beet en zoek je een rustig plekje op om de daad te verrichten.”

De stemming lijkt te verschuiven naar begrip voor Caroline. “Zo’n vrouw zal zich natuurlijk enorm gedwarsboomd voelen nu dit boek haar verhaal openbaar maakt en veel aandacht genereert”, merkt Johan op.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja dat was te verwachten, dat Caroline ook vuil zou gaan spuiten.
De Meilandjes haalde in hun boeken haar door het slijk, daar reageerde ze nooit op.
En ik hoorde Erica zeggen dat ze het boek schreef voor het geld.
Wat dus niet zo is, alles voor het goede doel.
Martien zal nu niet meer zo’n grote bek hebben denk ik.
Hij gaat helemaal voor schut zeg.
Leuk voor zijn kleinkinderen , als die dit ooit te horen krijgen.

kan je nagaan wat voor vieze vent Martien is

Heel de familie Meiland en Jan Dijkgraaf in staat van opwinding. Dijkgraaf zou diep in zijn hart wensen dat hij dit boek had geschreven, omdat het naar grote aannemlijkheid qua verkoopcijfers zijn eigenste Meiland reeks ver voorbij zal gaan in de verkoopcijfers

En …., dan iedereen betaalt mee aan hun hiv medicatie.

Wat een gedoe weer en waarom? Omdat je een bn,er bent.
Ben heel blij met mijn leven zonder glitter en glamour, heb ik tenminste rust en een eigen leven🌻

Nu weet iedereen die in dat bos komt , en horen dat er hard gegild word, dat het Martien is.😅🤣😂😅🤣😂

Wat een ander doet gaat niemand wat aan toch
Laat iedereen zijn eigen ding doen.
Zolang ik er geen last van heb en ze heel ver de bosjes in gaan prima beter dan mensen die andere op straat lastig vallen en of verkrachten.
Leven en laten leven.

Ik woon tegen een bos aan. Ik dacht altijd dat ik een vos hoorde, maar dat is dan Martien. Gelukkig kom ik in het donker nooit in het bos. 🤭

👍🤣🤣🤣 super Chrisje

Bij zijn norse, bazige vrouw Erica krijgt hij alleen een grauw en een snauw.
Ik zou zeggen; Martien scoor maar een lekkere vent, ga van dat wijf af en leef wat gelukkiger met een sympathieke kerel.
Trouwens; je hoeft als homo niet perse zo nichterig te doen – het kan ook gewoon.
Kijk naar Andre van Duin, Hans Klok, enzovoort.