Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Guido den Aantrekker haalt uit naar leerplichtambtenaar André Hazes


In de wereld van glamour en schijnwerpers lijkt de leerplichtwet geen uitzondering te maken, zelfs niet voor de bekende gezichten. Het sterrenkoppel André Hazes jr. en Monique Westenberg bevindt zich nu in het midden van een juridisch debat nadat ze hun zoontje Dré van school hadden gehaald voor een vakantie buiten de officiële schooltijd. Ondanks hun pogingen om onder de radar te blijven, zijn ze veroordeeld tot het betalen van een geldboete van maar liefst 900 euro.

Deze spraakmakende zaak heeft zeker de aandacht getrokken van zowel media als het grote publiek. Wat begon als een onschuldige gezinsvakantie, is nu uitgegroeid tot een verhitte discussie over de naleving van de leerplichtregels en de privileges van beroemdheden.

De opinies over deze zaak zijn verdeeld, en een van de prominente stemmen die zich in het gesprek mengt, is niemand minder dan Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van het tijdschrift Story. Guido, die een nauwe relatie heeft met de Hazes-familie, heeft de kritiek op de leerplichtambtenaar geuit. Hij is ervan overtuigd dat de regels flexibeler zouden moeten zijn voor bekende gezinnen die vaak onder druk staan. Guido zegt er in Slownieuws het volgende over:

“Vrij kort voor die vakantie, die toen al geboekt was, werd ineens bekend dat er nóg een soort leerplichtambtenaar – ik vind het echt vreselijk dat er dat soort banen bestaan, met alle respect hoor, jongens – er een stempel op moest geven.”

“Voor mij lijkt het er een beetje op dat het OM een bekende Nederlander wil laten hangen om te laten zien: ‘Jongens, niet doen dit, dit gebeurt er met je.’”

Maar niet iedereen is het daarmee eens. In de discussie wordt Frits Huffnagel een krachtige stem die de noodzaak van leerplicht benadrukt en de verantwoordelijkheid van ouders om deze regels te volgen. Hij wijst erop dat deze regels er niet voor niets zijn en dat ze een belangrijke rol spelen in het onderwijs en de ontwikkeling van kinderen.

De discussie blijft verhit terwijl de panelleden hun argumenten uitwisselen. Terwijl Guido zich blijft verzetten tegen de leerplichtregels, houden anderen vol dat het naleven van deze regels de basis vormt van een gelijkwaardige samenleving en de toekomst van de jonge generatie.

Hoewel de uitkomst van deze zaak al bekend is – een boete voor het beroemde paar – blijft het debat doorgaan, met vragen over gelijke behandeling voor alle ouders en de verantwoordelijkheid van BN’ers om als rolmodellen te fungeren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Om te kotsen die Guido, hij komt weer zo op voor die Hazes.
Hij kan niet eens tegen de kritiek ,van zijn collega’s van shownieuws.
Nog even en niemand kijkt er nog naar, bah bah.🤮🤮🤮

Die den Aandachttrekker zit met zijn ene hand in die gecremeerde kroket en met zijn andere in Hazes junior, wie is er zo gek om dat figuur ooit te geloven. Als die op tv komt, zap ik gelijk weg, je wordt al niet goed van die kop laat staan dat hij zijn mond ook nog open doet.

Die Guido den Aandachtstrekker staat dus duidelijk buiten de werkelijkheid.
Deze strafmaatregel raakt kant noch wal.
Als er weer eens een politicus roept:
“Dit is een aanslag op onze rechtstaat”
Vraag ik mij af welke rechtsstaat hij/zij dan bedoeld.

Wat een triest figuur is die Guido. Alles draait bij hem om vriendjespolitiek 😡

Nellie en kees ben het helemaal met jullie eens.