Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers heeft haar twee pluspunten extra vergroot en dat ziet er bizar uit


Nicol Kremers, ooit bekend van haar optreden in ‘Massa is Kassa’, heeft de aandacht van het publiek weten te verschuiven van het kleine scherm naar het wereldwijde web met haar gedurfde video’s en foto’s. De voormalige ‘Massa is Kassa’-ster heeft haar leven een totaal andere wending gegeven nadat haar relatie met Peter Gillis strandde en zij met lege handen kwam te staan. Opmerkelijk genoeg heeft Nicolleke zich weten staande te houden door een OnlyFans-account te starten, waarop zij content deelt.

Hoewel het hoofdstuk met Peter Gillis nog niet volledig is afgesloten – met een aanstaande rechtszaak later dit jaar – zijn de uitdagingen voor Nicolleke niet enkel gerelateerd aan haar ex-partner. Recentelijk heeft zij deelgenomen aan een kliniek in Thailand, vermoedelijk om van vermeende verslavingen af te komen. Ironisch genoeg zijn er nu video’s opgedoken uit Thailand die een andere kant van de zaak belichten. Hierin lijkt de brunette allesbehalve nuchter te zijn.

Hoewel Nicolleke momenteel weer in Nederland is en haar professionele activiteiten hervat, zijn er vraagtekens omtrent haar acties en beslissingen. Naast het aanbieden van betaalde inhoud in de vorm van foto’s en video’s, heeft Nicolleke nu ook de optie van interactieve chats geïntroduceerd, eveneens tegen betaling. Toch rijzen er twijfels over de authenticiteit van deze gesprekken – wie zegt dat je daadwerkelijk met Nicol aan het chatten bent?

Om haar nieuwe chat-onderneming te bevorderen, heeft Nicolleke een promotievideo gemaakt waarin zij maar liefst 70% korting aanbiedt. De grote vraag is echter of Nicolleke tijdens het maken van deze video wel in nuchtere staat verkeerde. Sommige volgers vermoeden zelfs dat Nicolleke in Thailand niet alleen voor behandelingen is geweest, maar ook voor een meer recreatieve ‘boost’. Hoewel de oorspronkelijke video van Instagram is verwijderd, is de nasleep ervan duidelijk voelbaar en werpt het licht op het opmerkelijke traject dat de voormalige TV-ster heeft bewandeld.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het ziet er niet uit. Als het echt is. Waarschijnlijk net zo nep Als dat je met haar zelf kan chatten.