Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen scheldt vrouwelijke gast bij Vandaag Inside uit


Een heftige confrontatie tussen Johan Derksen en reality-tv expert Eveline Stallaart heeft de gemoederen flink verhit. De bron van de controverse is het spraakmakende programma ‘Married At First Sight’, waarbij vreemden met elkaar in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar eerder te hebben ontmoet. De twee televisiepersoonlijkheden zijn het niet bepaald met elkaar eens over de waarde van dit programma.

Eveline Stallaart, die betrokken is bij het productieteam van ‘Married At First Sight’, probeert haar positie te verdedigen en beweert dat het programma meer is dan enkel sensatie. Volgens haar is het een kans voor mensen die in het reguliere leven moeite hebben met het vinden van liefde. Ze verklaart: “Deze deelnemers melden zich aan omdat ze inzien dat traditioneel daten voor hen niet werkt. Met de overweldigende hoeveelheid keuzes in datingapps raken mensen verward en zoeken ze altijd naar iets beters.”

De discussie bereikt een hoogtepunt wanneer Johan Derksen zijn afkeur niet onder stoelen of banken steekt: “Ik heb het gezien en ik vind het bijna crimineel dat jij meewerkt aan zo’n programma.”

Eveline pareert zijn woorden en zegt: “Ieder zijn mening.”

De confrontatie gaat verder wanneer Johan zijn negatieve mening over het programma uit: “Het is absurd dat mensen in het huwelijksbootje stappen met iemand die ze nog nooit hebben ontmoet. Je staat daar in je beste kleding en er komt plotseling een onbekende binnenwandelen. Het is net zo onlogisch als een huis kopen zonder het ooit te hebben bezocht.”

Johan blijft vasthouden aan zijn standpunt en beweert dat mensen soms de vreemdste keuzes maken. Wilfred Genee voegt hieraan toe: “Bij een huis is dat nog enigszins begrijpelijk, maar bij een huwelijk?!”

Johan blijft zijn afkeer uiten: “Ik vind niet dat iemand met wetenschappelijke achtergrond zich moet lenen voor dergelijke onzin.”

Eveline blijft echter vastberaden: “Ik begrijp je standpunt, maar het programma draait om de wetenschap die deelnemers als potentiële compatibele partners selecteert.”

Ze voegt toe: “Ik begrijp wat je zegt, en ik heb er goed over nagedacht. Maar omdat ik weet dat het programma oprecht en eerlijk is, en de gegevens zorgvuldig zijn verzameld… Daarom blijf ik erachter staan.”

Johan blijft kritisch: “Ik heb niets positiefs te zeggen over dat programma. Je weet dat het een zeldzaamheid is als zoiets werkt, met twee vreemden die beide wanhopig zijn… Als zender zou ik hier niet aan meewerken, en als wetenschapper nog minder, want het blijft gissen.”

Wilfred doet een duit in het zakje: “Dit soort programma’s passen meer bij RTL, nietwaar? Een kwaliteitszender als Talpa zou zoiets niet doen.”

Johan sluit af: “Precies, het is meer iets voor een platte zender!”

De vraag blijft hangen: zal Eveline haar plek aan tafel bij Johan Derksen behouden? Johan zegt hierover: “Natuurlijk blijven hier regelmatig mensen zitten waarvan ik twijfels heb over hun intellectuele capaciteiten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat kan je ook anders van zo’n KLOOTZAK verwachten

Je hebt duidelijk de uitzending niet gezien en reageer je alleen op reacties.
Daarom escaleren vaak zaken op social media omdat mensen reageren op reacties zonder het programma gezien te hebben.
In de hele uitzending is er namelijk geen moment van uitschelden geweest.
Hij heeft alleen zijn bedenkingen kenbaar gemaakt omtrent haar medewerking aan dat bewuste programma. Waarop zij heel sportief reageerde met:
“Dat mag”

Helemaal waar op Social Media blazen ze veel op omdat ze niet weten meestal hoe het echt was/is.