Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis is spoorloos verdwenen, familie is zeer ongerust


Jarenlang stond Peter Gillis aan het hoofd van een uitgestrekt vakantieparkimperium, maar de laatste tijd lijkt de wind tegen te zitten. Met ooit elf bloeiende vakantieparken onder zijn hoede, lijkt Gillis nu te maken te hebben met sluitingen en vergunningstegenvallers. Het financiële succes dat zijn parken ooit brachten, lijkt te verdampen.

Het zijn niet alleen de financiële verliezen die Gillis parten spelen. Zijn naam wordt in verband gebracht met een reeks controversiële aangelegenheden, waaronder beschuldigingen van illegale huisvesting van arbeidsmigranten en zelfs wapenbezit. Niet te vergeten de onrust rondom zijn beruchte ex Nicol Kremers.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt nu onthuld dat Gillis al geruime tijd onvindbaar is. Een bezorgde buurman onthulde exclusief aan Dennis Schouten dat de eens zo prominente Gillis van de radar lijkt te zijn verdwenen. Sinds zijn terugkeer uit Spanje na een vakantie met zijn vrouw Wendy, is er geen spoor van de ‘Massa is Kassa’-ster te bekennen.

Geruchten circuleren dat Gillis zijn intrek zou nemen in een indrukwekkende villa in afwachting van de voltooiing van zijn nieuwe kasteel, gepland voor 2025. Maar recente getuigenissen wijzen op een uitgeleefde villa, ontdaan van waardevolle bezittingen. Zelfs zijn uitgebreide collectie auto’s lijkt spoorloos te zijn.

De geruchten gaan in overdrive en er wordt zelfs gespeculeerd dat Gillis stiekem naar zijn weelderige penthouse in Spanje is vertrokken. Dit zou een vlucht kunnen zijn voor zijn groeiende lijst van problemen, zoals Jan Roos, suggereert. De vraag die op ieders lippen brandt: heeft Peter Gillis zijn problemen achter zich gelaten en is hij op zoek naar een nieuw begin? Of zal deze onverwachte afwezigheid de ondergang van een vakantieparkmagnaat markeren?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gilles heeft al zijn bezittingen en vermogen in veiligheid gebracht of weggesluist. Hij is niet gek.
Kan goed zijn dat hij in Spanje blijft wonen, ver weg van al zijn problemen.
Hij zal straks alleen zakelijk failliet worden verklaart en privé is hij allang binnen.

Ik denk eerder dat ie in een land zit dat geen uitleveringsverdrag heeft met Nederland.

Daar heb je gelijk maar hij kan overal nu op gepakt worden ze kunnen hen ook al zijn privé rekening gewoon in kijken en als het moet kan de belasting als voorbeeld gewoon dat schuld bedrag van de rekening af halen ook als die zakelijk failliet gaat dan ga al de privé bank rekening er aan ze kunnen ook al zijn auto’s de motoren in beslag nemen en uiteindelijk gaat het huis in Spanje ook verkocht worden maar goed wel jammer voor Peter als je eenmaal een bekende Nederlander bent en je laat zien hoe rijk je bent komen daar mensen op af zo als de belasting en ook de mensen waar die al die jaren geld van geleend

Het zou mij niets verbazen als al zijn collecties in Spanje staan, die is zo gehaaid en achterbaks als maar kan. Die zorgt er wel voor dat hij zelf niets tekort komt.

Dennis moet zich beter laten inlichten : Afgelopen vrijdagmiddag Peter gezien bij het winkelcentrum in het dorp.

Dat hij ooit met de noorderzon zal vertrekken is best mogelijk maar nu is hij nog gewoon in Nederland.

Hij was net nog live op tiktok met z’n vrouwtje