Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato neemt hele drastische maatregelen


Ooit was Marco Borsato de onbetwiste koning van de Nederlandse muziekwereld, met een ongelooflijk aantal gouden en platina platen op zijn naam. Maar na de heftige beschuldigingen aan zijn adres over het misbruik van een minderjarige lijkt Marco zijn imago aan diggelen te zijn gevallen.

Hoewel zijn zoon en dochter nog steeds aan de weg timmeren om ook door te breken als artiesten blijkt dit nar het schandaal rondom hun vader haast onmogelijk te worden.

In het verleden liet Marco weten dat hij zijn kinderen graag beschermde tegen de roem en de druk om zijn status te evenaren. Dat deed hij toen op een behoorlijk bijzondere manier.

“Vroeger hing ik ze gewoon aan de muur zonder er echt bij na te denken. Ik bedoel, je krijgt een gouden of platina plaat en die diende als decoratie. In mijn geval had ik er behoorlijk wat verzameld. Maar ik realiseerde me dat het een bepaald beeld creëert: kijk hoe succesvol ik ben,” onthulde Marco Borsato in een interview met weekblad Story.

De ommekeer kwam echter toen zijn zoon, Luca Borsato, thuis kwam met opvallend nieuws. Als jonge skiër had hij zijn eerste gouden medaille gewonnen en stelde hij zijn vader een simpele, maar diepgaande vraag.

“Luca was nog jong en vroeg of mijn gouden platen eigenlijk mijn gouden medailles waren. Toen ik knikte, zei hij: ‘Ik zal er waarschijnlijk nooit zoveel halen.’ Dat moment was een wake-up call,” herinnert Marco zich.

Het besef dat zijn kinderen mogelijk zouden moeten opboksen tegen de schaduw van zijn eigen succes, dwong Marco Borsato om drastische maatregelen te nemen.

“Ik wist dat er iets moest veranderen. Ik besefte dat mijn persoonlijke trofeeën weg moesten uit huis, dus ik verhuisde alles naar mijn kantoor,” legt Marco uit. De reden achter deze beslissing is diep geworteld in zijn rol als vader en de wens om een normale omgeving te creëren voor zijn kinderen.

“Ik ben enorm trots op elke gouden plaat die ik heb verdiend, maar thuis moet het puur en eenvoudig zijn. Ik wil niet dat de magie van thuis wordt beïnvloed door mijn publieke imago. Thuis ben ik gewoon vader en niet ‘Marco Borsato’,” verklaarde de zanger openhartig.

Toch lijken zijn zoon en dochter maar één ding te willen en dat is net zo beroemd of nog veel beroemder worden dan hun vader als artiest en dat lukt niet veel kinderen die beroemde ouders hebben. Het lijdt vaak alleen maar tot teleurstelling en depressies als ze proberen in de schoenen van hun vader te stappen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties