Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Glennis Grace barst in tranen uit om imago te redden tijdens interview


Het is weer een emotionele rollercoaster geworden in de nieuwste aflevering van Robbert Rodenburg’s spraakmakende interviewreeks ‘Open Casa’. Dit keer is het de stoere superster Glennis Grace die zich niet staande weet te houden tegenover de doordringende vragen van Rodenburg en in tranen uitbarst.

Samen met Goldband-zanger Boaz geniet Glennis van een aantal dagen in het pittoreske Italiaanse optrekje dat Rodenburg voor dit intieme samenzijn heeft geregeld. Maar zoals gebruikelijk in ‘Open Casa’, wordt de sfeer snel emotioneel geladen wanneer de gasten hun diepste gevoelens moeten delen met de onvermoeibare interviewer.

Nadat de oppervlakkige gesprekken plaatsmaken voor diepere onderwerpen, schotelt Rodenburg Glennis een stelling voor die haar raakt. “Ik heb nog nooit de wet overtreden.” Glennis barst in een aanstekelijke lachbui uit, haar lach vult de ruimte. “Wacht even, mag ik alsjeblieft even lachen?”

Voor de zelfverzekerde superster is er geen ontsnappen aan de indringende vragen. “Iedereen kent wel het verhaal van mijn misstap. Ik ben zeker niet trots op wat er gebeurd is, dat was geen slimme zet.” Rodenburg laat niet los en vraagt naar eventuele spijt. Glennis erkent dat ze wel degelijk spijt heeft van de uitbarsting van emoties, al had ze wel een goede reden voor haar impulsieve reactie. “Als moeder heb je een onvoorwaardelijke liefde.”

Rodenburg blijft doorvragen en wil weten wat de grootste impact was van Glennis’ actie. Glennis benadrukt dat het moeilijkste was om te zien dat mensen uit haar innerlijke kring haar begonnen te ontwijken. Rodenburg brengt naar voren dat Glennis fysiek werd en dat dit voor sommigen een grens overschreed. “Mijn reactie was puur vanuit emotie, vanuit mijn moederinstinct,” rechtvaardigt Glennis opnieuw haar impulsieve reactie. Uiteindelijk houdt ze het niet meer droog. “Je hebt echt een manier om me te laten huilen. Dit is vreselijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Natuurlijk meid, zou ik ook doen, er valt toch niets meer te redden. Denkt ze nu echt dat we dit allemaal vergeten, ze gaat al de mist in als ze haar klep opendoet.