Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Beste vriendin van Rachel Hazes steelt 100.000 euro van de gecremeerde kroket


Een schokkende onthulling zorgt voor opschudding rondom Rachel Hazes. Volgens een opmerkelijke reactie onder een Instagram-post van Rossana Kluivert zou er maar liefst 100.000 euro uit de zakken van Rachel zijn verdwenen. De reactie is inmiddels spoorloos verdwenen en volgers zijn in verwarring achtergelaten.

“De acties van jouw zoon in 2021, die voor de Hazes-familie werkte als rechterhand, zijn onthutsend. En nu blijkt dat deze betrokken was bij duistere praktijken die zijn stilgehouden”, aldus de reactie onder de post van Rossana Kluivert.

De bron achter deze bewering, beweert goed ingevoerd te zijn in de innerlijke cirkel van de Hazes-clan, en beweert dat er een astronomisch bedrag van 100.000 euro spoorloos is verdwenen uit Rachel’s bezittingen. De beschuldigende vinger wordt uitgestoken naar Nino Wilkes, zoon van Rossana, als mogelijke medeplichtige in deze duistere zaak. Dit alles zou hebben geleid tot een onherstelbare breuk in de vriendschap tussen Rachel en Rossana. “De relatie tussen jullie is op de klippen gelopen door de bedrieglijke daden van jouw eigen zoon, een tragische wending.”

De betreffende reactie die deze heftige onthulling deed, is inmiddels uit het zicht verdwenen en verontruste volgers blijven met een waslijst aan vragen achter. “Dit bericht stond er nog in de avond en heeft urenlang tussen de opmerkingen gestaan. Kunnen Nino Wilkes, Rossana Kluivert en Rachel Hazes met een reactie komen?”, suggereert het Instagram-kanaal Realityfbi.

Het kanaal deelt deze opvallende reactie met het bizarre gerucht. “Als dit daadwerkelijk waar is en er concrete bewijzen zijn, ben ik erg benieuwd. Dit zou mogelijk verklaren waarom de relatie tussen deze families zo bekoeld is,” speculeert Realityfbi. “Desalniettemin vermoed ik dat Rachel zelf of iemand uit haar omgeving deze reactie heeft geplaatst, mogelijk zelfs zonder haar medeweten.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

daar geloof ik niks van want dan zou ze nino wel voor het gerecht slepen.

Rachel kennende stapt ze naar de rechter ( al weer).
Het ligt altijd aan een ander bij haar, ze word zo dikwijls bestolen.
Zelf kan ze er ook wat van, kijk maar naar Rox.

Kennelijk is Rachel toch zo beschaafd om haar ellende niet aan de grote klok te hangen. Dit in weerwil van de roddelmedia die haar altijd de zwarte piet toedelen.Dat zij bestolen is weet tout Amsterdam , althans zeker de inner circle rond die Nino dus daaruit zal de tip wel gekomen zijn. Maar domme mensen met 1 hersencel als Chrisje hierboven gaan nou eenmaal van het slechtste uit en geloven alle leugens die de wereld in worden geslingerd. Nogal dom trouwens Chrisje om te stellen dat zij Rox bestolen heeft . Rox heeft haar kort geding grotendeels verloren dus er is geen enkel bewijs van dat gestolen hebben.. Maar ja voor simpele zielen zoals jij is het natuurlijk makkelijker om de roddelbladen na te praten dan zelf na te denken daar op drie hoog achter !

Japie of jij VOLDOENDE hersencellen hebt betwijfel ik en zou je ze wel hebben dan zijn ze gezakt tot een stukje onder je navel.

Iedereen weet dat Rachel haar kinderen heeft bestolen en nee hoor Rox heeft nog niets verloren laten we de zaak maar eens even afwachten.

Hoeveel heb jij ontvangen om deze reactie te plaatsen? Of….ben jij Rachel zelf ,het zou me niks verbazen.

Jij weet niets van mij droeftoeter.
Je bent zeker dikke mik met dat kreng.🖕🖕🖕

Japie likt duidelijk de aars van van Galen.👅

Ik vroeg me al af hoe dat knulletje van zijn salaris duizenden euro s per dag kon spenderen bij ons in de strandtent…..

Bella hoe weet jij hoe hoog het loon van Nino is?

Heel vreemd dat jij een strandtent hebt of runt of er werkt dan niet de politie een seintje geeft zovan: Kom eens langs a,u. b. hier komt regelmatig een gast die ver boven zijn inkomen leeft dit klopt niet.

Of…hoor jij ook bij de Rachel clan om andere mensen in een kwaad daglicht te stellen

Gelukkig weet ik niks van jou en ook helemaal geen behoefte om domme mensen te kennen . Zeker niet types die klakkeloos de roddelmedia geloven en geen zelfstandig denkvermogen hebben. Kijk , ik noem jou geen kreng omdat ik elementaire beschaafdheid heb en pas oordeel als ik de mens en de feiten ken. En dikke mik met Hazes ben ik niet , ken dat mens niet eens. Ik suggereer toch ook niet dat jij van hetzelfde woonwagenkamp als die Monique komt en dikke mik met haar bent en daarom Rachel afffakkelt. Hersenen zijn zo fijn , ik wens ze iedereen toe , zelfs jou.

👏🤮🤮🤮🤮🤮🖕

Beschaafd is nu precies een woord wat Rachel absoluut niet kent.

Nellie volgens mij ben jij een beetje wereldvreemd… google maar eens op Marbella / criminelen. Als ik iedereen met fout geld in Marbella zou moeten rapporteren bij de politie zou ik daar een dagtaak aan hebben want het sterft hier
van de patjepeejers . En geen idee wat het loon van Nino is of was maar een normale werkende knul van midden twintig kan geen 1000 euro per dag uitgeven in een strandtent. En als Rachel hem in een kwaad daglicht wil stellen had ze dat allang zelf kunnen doen. Dus keep life simple en onthoudt dat eerlijkheid het langst duurt . Dus we horen tzt wel via hier wie er nou fout zit… al is de leugen nog zo snel , de waarheid achterhaalt haar wel !

als die patjepeejers je zo tegenzit wat doe je zelf dan nog op marbella ,beste bella?
het geld dat in jouw tentje uitgegeven wordt heb je anders maar wat hard nodig om daar te kunnen zijn nietwaar!!?

Als je liegt Bella moet je niet vergeten om alles te onthouden.

In je eerste berichtje heb je het over DUIZEND EN euro’s per dag.

Nu heb je het over DUIZEND euro per dag.

Al is de leugen nog zo snel…..

Hou gewoon op met de verkeerde mensen de hand boven het hoofd te houden en kijk in de spiegel en wie zie je dan???

Bingo. Rachel de dame die al op zeer jonge leeftijd huwelijken kapot maakte en nu haar kinderen aan het bestelen is.

Rachel doet dat toch ook nu .Wat mij het meest verbaasd is dat ze het eerst aan moet zwengelen onder een valse naam om vervolgens onder eigen naam weer gaat zeggen dat ze het eigenlijk niet naar buiten wilde brengen
Pff die mensen hebben het er maar druk mee .En dat geld is allang terugbetaald door pappie

En vooringenomenheid is een woord wat jij kennelijk wel kent. Zelf heb ik een hekel aan mensen die andere mensen veroordelen op basis van eenzijdige berichtgeving. Ieder verhaal heeft altijd 2 kanten ; kijk eens naar Marco Borsato , die wordt ook al een jaar gecanceld en neergesabeld terwijl er nog niets bewezen is. Ben geen fan van hem ( ook niet van Hazes trouwens) maar ik heb meestal wel sympathie voor de underdog. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is en daarom word ik zo pissig over het feit dat bepaalde mensen hier continu afgebrand worden. Kwestie van logisch nadenken.

Zo moeder zo zoon ? Dat jong heeft Jaap Jongbloed op straat nog verrot gescholden omdat zijn moeder in het TV programma OPGELICHT als oplichtster ontmaskerd is met haar honden pension fraude op Curacao. Die beweerde ook dat ze de onschuld zelve was. maar heeft haar rechtszaak mooi verloren , ze ging er met boter en suiker in !

😂😂Haha heks Roggel is weer bezig onder een fakenaam op fb Ditjes en Datjes etc.🤭
Dit keer niet als Hennie Vlaskamp maar als Nellie Minten.😂😂
Haar vriendin reageert er vervolgens ook weer op. LOL!!!!
Zin sneaky wijffie die heks