Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam doet echt heel stout en slaat door


Sinds Jutta Leerdam een relatie heeft met Jake Paul is ze volledig losgeslagen. Maar of het nog steeds aan is tussen de twee is de vraag. Eerder nog haalde Jutta Leerdam in een TikTok-filmpje namelijk flink uit naar haar vriendje of inmiddels ex Jake Paul. Met de duidelijke boodschap “Story of my life. Alleen mijn moeder, vader en coach zijn veilig, sorry” in haar TikTok-video, laat Jutta weinig aan de verbeelding over.

Het speculeren begint direct. “Jake gaat dit niet leuk vinden,” merkt een volger op, terwijl anderen zich afvragen of er drama gaande is tussen het stel. De spanning stijgt nog meer omdat Jutta recentelijk meldde dat ze eindelijk weer naar Jake toe zou vliegen na anderhalve maand gescheiden te zijn geweest. 

Maar of het nou nog aan of uit is dat houdt Jutta Leerdam er niet vanaf om haar fantastische lichaam te showen. Ze staat maar wat graag in onthullende bikini’s te stralen op haar foto’s. En nu lijkt het erop dat ze klaar is voor de volgende stap: een samenwerking met de Playboy. Jutta zou niet de eerste Nederlandse bekendheid zijn die zich laat verleiden door het iconische blad. Eerder gingen BN’ers als Katja Schuurman, Patty Brard en Lieke van Lexmond haar al voor.

En nu schittert Jutta zelf in het tijdschrift, met maar liefst 7 pagina’s gewijd aan haar schoonheid: “Leerdam (24) is een vrouw om van te houden. Ze is succesvol, adembenemend mooi en vooral zichzelf. Kortom: de ideale vrouw voor een feature in Playboy. Hoewel we haar niet op de centerfold kunnen plaatsen, betekent dat niet dat we niet kunnen genieten van de zeven verschillende facetten van Jutta in het allernieuwste nummer. Hier alvast een smakelijk voorproefje.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties