Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizar: Vrouw van bn’er bruut mishandeld door man op straat


Schokkend nieuws uit het leven van Lizzy van der Ligt, de verloofde van Yuki Kempees en bekend van haar deelname aan verschillende televisieprogramma’s waaronder Expeditie Robinson en De Slimste Mens.

Afgelopen nacht is ze op straat zonder enige aanleiding bruut aangevallen. Op haar Instagram deelt Lizzy foto’s van haar verwondingen en doet ze haar verhaal: “Een gezellige avond eindigde in een ware nachtmerrie. Terwijl ik op een taxi stond te wachten en mijn moeder appte dat ik bijna thuis was, werd ik plotseling achtervolgd.”

Lizzy beschrijft hoe ze langs een stel op de stoep liep, een man en een vrouw bij een waterpomp, zonder er veel aandacht aan te schenken. Ze wilde gewoon naar huis. Maar tot haar grote schrik voelde ze even later dat iemand haar op de hielen zat. “Voordat ik het wist, werd ik door de man in mijn gezicht geslagen en viel ik op de grond. Zonder enige uitleg of reden. Daarna sprong hij achterop de fiets bij de vrouw en liet mij bloedend achter. In het ziekenhuis heb ik hechtingen in mijn gezicht gekregen.”

Ook Yuki heeft gereageerd op dit afschuwelijke incident: “In de nacht van vrijdag op zaterdag is mijn lieve meisje, de moeder van onze twee prachtige dochters, op brute wijze mishandeld op straat.” Het stel is diep geschokt en roept iedereen op om waakzaam te blijven en samen te werken om geweld te stoppen.

De politie is een onderzoek gestart naar deze laffe aanval en hoopt snel de daders op te sporen. Lizzy ontvangt veel steunbetuigingen van haar volgers en bekende Nederlanders die geschokt zijn door dit gewelddadige incident. We wensen Lizzy veel kracht en een spoedig herstel toe in deze moeilijke tijd.

Hieronder het bericht met foto wat ze deelde:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wens haar heel veel beterschap toe, vreselijk.
En die vieze schoft komt toch wel weg met een taakstrafje als hij gepakt word.
Het is hier toch een gaaf land volgens Rutte.
Hij heeft Nederland in die twaalf jaar helemaal afgebroken.
Goed dat hij is op gestapt, maar het komt hier nooit meer goed.
Niemand heeft nog fatsoen en moraal.