Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière van Samantha Steenwijk is definitief voorbij


Samantha Steenwijk, bekend als een van de minst geliefde artiesten van Nederland, heeft een opvallende verklaring gegeven voor haar plotselinge afwezigheid op televisie. Volgens haar is het een bewuste keuze, maar is dat wel echt zo?

In een recent interview merkte een journaliste van Weekend op dat het nu veel rustiger is rondom Samantha. Ze vroeg de zangeres waarom dat zo is. Samantha antwoordde: “Ja, omdat ik er bewust voor heb gekozen om even een stapje terug te doen. Buiten dat is de coronatijd voorbij, dus heb ik ook wat minder tijd voor andere dingen, omdat ik weer kan optreden. Ik doe echt nog wel leuke tv-dingetjes en er komen ook leuke dingen aan, maar verder deed ik eventjes een stapje terug.”

Maar is het echt haar eigen keuze of hebben de tv-bazen simpelweg geluisterd naar de klachten over de overkill aan Samantha Steenwijk? De zangeres beweert dat zij zelf de beslissing heeft genomen: “Mijn werkzaamheden zijn verlegd, ik kan nu de bühne weer op en dat doe ik het allerliefste natuurlijk.”

Toch lijkt er meer aan de hand te zijn. Is Samantha werkelijk de regisseur van haar eigen televisiecarrière of heeft ze simpelweg haar plaats verloren in de tv-wereld?

 Sinds Yvonne Coldeweijer beweerde dat Samantha dieetpillen gebruikte om af te vallen, maar Samantha zich verdedigde door te beweren dat ze haar gewichtsverlies te danken had aan paardrijden ging het bergafwaarts met de carrière van Samantha. Haar collega’s bij RTL Boulevard namen haar op de hak en bespoten haar voor de rechtszaak die ze tegen Yvonne had aangespannen vanwege deze roddel. Hierna kwam ze opeens veel minder op tv en hoorde je amper nog wat van haar.

Maar één ding is zeker: Samantha laat weten dat ze tv maken nog steeds leuk vindt, maar dat zingen haar belangrijkste bezigheid is. De vraag blijft echter of dit een weloverwogen keuze is of een gevolg van de verminderde interesse van tv-producenten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie is Samantha Steenwijk ?

Samantha is zangeres die van paard rijden afviel in gewicht door dat gehobbel

van mij mag ze weg blijven vals zingen kan iedereen

Samantha wie???? O dieetpilSamantha .
Had die een carriere dan????

Mooi, weer een zeikerd minder.