Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen stopt met de Formule-1 en dit is de reden


Max Verstappen heeft iedereen verrast door te hinten dat hij de Formule 1 wil verlaten na het aflopen van zijn contract met Red Bull in 2028. Wat is de reden achter deze drastische beslissing?

Met een recordaantal van 24 races in het vooruitzicht voor het seizoen 2024, lijkt Verstappen zich zorgen te maken over de steeds groeiende F1-kalender. Hij laat weten dat er volgend jaar “te veel” races gepland staan en dat dit invloed heeft op zijn toekomstplannen.

Hoewel Verstappen erkent dat de herorganisatie van de kalender meer “logisch” is geworden, is hij kritisch over het overvolle schema. “Het is te veel races voor mij, maar we zullen ermee moeten dealen”, aldus de jonge coureur.

Maar wat heeft deze toenemende kalender te maken met Verstappens beslissing? Het blijkt dat de veranderingen in de F1, waaronder sprintrace-evenementen en geplande motorregels voor 2024, hebben bijgedragen aan zijn twijfels over zijn toekomst in de sport.

Verstappen geeft toe dat er “meer dingen moeten samenkomen” voordat hij beslist of hij na 2028 nog langer in de F1 blijft. Deze recente ontwikkelingen lijken echter “niet te helpen” bij zijn besluitvorming.

Kan de F1 de rijzende ster behouden, of staat Verstappen op het punt om de sport voorgoed achter zich te laten?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties