Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Koning Willem-Alexander furieus: Vakantie abrupt onderbroken door Rutte’s kabinetscrisis


Terwijl koning Willem-Alexander genoot van zijn welverdiende vakantie, heeft Mark Rutte het kabinet laten klappen. En dat zorgt voor grote irritatie bij onze vorst! Hoewel de precieze vakantiebestemming van de koning onbekend is, is één ding zeker: hij is niet blij dat hij zijn vakantie moet onderbreken voor een gesprek met Rutte. Het lijkt erop dat Rutte de timing zorgvuldig heeft gekozen, net voor het zomerreces en de zomervakantie.

In tegenstelling tot de koning, is de koning van de tv Johan Derksen juist blij met de val van het kabinet. Hij vindt het hoog tijd om de puinhoop op te ruimen. Volgens Johan heeft Rutte in al die jaren een complete chaos in Nederland gecreëerd. Van de problemen in Groningen en Limburg tot de toeslagenaffaire, asielproblematiek, stikstofcrisis, armoede en de druk op voedselbanken. Johan is er helemaal klaar mee en haalt hard uit naar Rutte in een live telefoongesprek in de talkshow De Oranjezomer.

“Ik ben heel blij met die mevrouw van de ChristenUnie, die bijbelteksten zwaarder vindt wegen dan de toestand van Nederland. Zij heeft eigenlijk de val van het kabinet geforceerd. Nu lijkt het mij onmogelijk dat Rutte gewoon weer aantreedt. Dit is het moment dat hij eens goed in de spiegel moet kijken,” aldus Johan.

Johan heeft een duidelijke mening: “Ze moeten niet juffrouw Hermans naar voren schuiven, maar de hele VVD moet een beroep doen op Klaas Dijkhoff. Het land heeft een man als Klaas Dijkhoff nodig.”

Bij de vorige verkiezingen stemde Johan uit protest op de BBB van Caroline van der Plas. Hij noemt het een sprong in het duister om op de BBB te stemmen als de minister-president daaruit voortkomt. Johan is kritisch op de kandidaten van de BBB en vindt het riskant om nu alle proteststemmen naar die partij te laten gaan.

En wat als Pieter Omtzigt zich in de politiek mengt? Johan is positief: “Ja, maar Pieter Omtzigt kan niet heel Nederland overeind houden. Het is gevaarlijk om een nieuwe partij zoveel macht te geven.”

Voor Johan is het misschien wel tijd voor Geert Wilders. Hij vindt dat Wilders een groot deel van de Nederlandse stemmers vertegenwoordigt en dat ze niet langer genegeerd mogen worden. Johan hoopt dat Wilders met verstandige voorstellen komt en dat er serieus naar hem geluisterd wordt.

De meningen zijn verdeeld, want Özcan Akyol die ook te gast was bij De Oranjezomer is minder enthousiast over Wilders. Hij vindt dat Wilders voorstellen doet die onwettig en onhaalbaar zijn. Volgens hem kan je niet zomaar alle grenzen sluiten en niemand meer binnenlaten. Samenwerken met de PVV is daarom geen optie.

Özcan concludeert: “Wilders moet water bij de wijn doen, maar dat gaat hij niet doen. Dus je kunt wel zeggen dat die mensen genegeerd worden, maar dat komt ook door hun leider die niet op een goede manier wil regeren met anderen.”

Hoe de verkiezingen zullen gaan verlopen en wie als winnaar uit de bus komt is afwachten. Maar alles lijkt erop dat Rutte er weer met de winst vandoor zal gaan en we weer 4 jaar Rutter tegemoet gaan.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat de koning terug moet komen is toch normaal, je bent koning of niet.
Gelukkig ligt het kabinet op zijn kont, als er nu nog voor Rutte gekozen word, zijn ze hartstikke gek.
Hij heeft in die 12 jaar alles afgebroken, en is ons land een grote puinzooi geworden.
Carolien van de Plas buigt ook al te veel naar links, zo was het eerst niet, toen ze overal gewonnen had.
Je kunt van Wilders zeggen wat hij wilt, maar blijft wel op zijn standpunten staan.
En Rutte maar de hele tijd zeggen dat Wilders roept maar niet levert.
Nee , hij liegt en bedriegd alles bij elkaar.
Een grote opluchting voor iedereen nu, dat hij maar op sodemieterd de narcist.

Logisch Alex even 1 dagje terug naar NL vanuit Colombia. Zij vieren al 300 dagen p/j vakantie.
Rutte zal wel aanblijven als partijleider nog tig jaar. Allemaal ja-knikkers om hem heen, niekand durft hem tegen te spreken.
Niemand van zijn partijleden durft hem de wacht aan te zeggen & een trap onder zijn rest te geven.
Pinokkio zegt gewoon, ik blijf zitten! Zo’n arrogantie. Hij hoort VVD te vragen of hij nog gewenst is als partijleider.

Rutte 5 staat al weer in de steigers.

Had hij maar een vak moeten leren, gewoon aaan het werk, daar wordt hij voor betaald toch.

Typisch de koning…veel beloven…weinig geven doet een gek ..in vreugde leven (geld ook voor de partij van de Armoe en groen links)

Hij is toch degene die zei, je bent altijd koning, dus meneer de koning had je een vak moeten leren en dat korte lontje van je zijn we zo langzamerhand spuugzat. Zodra hij het woord werk hoort, is hij kwaad, hij leeft wel zijn luxe leventje van ons geld, dat vergeet hij gemakshalve altijd.

“Terwijl koning Willem-Alexander genoot van zijn welverdiende vakantie”

Elke arbeider in Nederland die zich de pl***ris werkt, die heeft een welverdiende vakantie.
Die vakanties van WA is gewoon een dagelijks reisje maar dan zonder lintjes doorknippen of op een knopje te drukken.
En dan nog pissig zijn om je vakantie te onderbreken.
Wat Edwin van der S. overkomt in zijn vakantie is vele malen erger.

Nee mark heeft dit allemaal uit gestippeld, willem op vakantie, en mark kon zijn gang gaan, niet meer terug laten komen deze vervelende, man.

Wie bedoel met “vervelende man ?” Je noemt er twee, maar je laat in het midden wie je de vervelende man vind en niet meer terug moet keren.
Willem terug naar Nederland of Mark terug in het kabinet……..

Degene die vindt dat onze Koning niet altijd voor ons land en zijn inwoners opkomt, mag nu gaan staan. En laten we dit dan ook even doen voor Mark Rutte. Zie je het verschil?!

Ik hoop Willy dat je Mark en Willem-Alexander bedoelt, dus allebei.