Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers smeekt om beveiliging na nieuwe bedreigingen van ex Peter Gillis


Na het indienen van maar liefst 10 aangiftes wegens bedreiging en mishandeling lijkt Nicol nog steeds niet veilig te zijn voor haar ex Peter Gillis. En alsof dat nog niet genoeg is, blijft ze via haar Instagram-account genadeloos uithalen naar Peter.

Onlangs liet Nicol haar venijnige humor de vrije loop en maakte ze een hilarische grap over Peters strikvaardigheden, bewerend dat zijn omvang het hem onmogelijk maakt om zijn eigen veters te strikken. Maar haar plagerige opmerkingen lijken niet zonder gevolgen te blijven.

Gisteren werd Nicol namelijk betrapt tijdens een telefoongesprek op een terras, waarbij een sluwe spion elk woord kon opvangen. Het gesprek onthulde dat Nicol zich diep onveilig voelt en smeekt om beveiliging en camera’s rondom haar huis. Met zulke angstige gevoelens voor Peter lijkt het echter niet verstandig om hem verder uit te dagen met haar aanhoudende aanvallen op social media.

Laten we eerlijk zijn, Nicol en Peter, genoeg is genoeg! Het is tijd om elkaar met rust te laten en verder te gaan met jullie eigen levens. Dit heen en weer getouwtrek brengt niemand vreugde en is simpelweg onnodig. Laat de geschiedenis rusten en vind geluk buiten deze verhitte rivaliteit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreemd hoor, ze is zo bang van hem en toch blijft ze hem treiteren met het risico dat hij haar weer “mishandeld “. Ik vind het een nare botte man die denkt dat hij heel wat is. Maar ze is wel meer dan 4 jaar bij hem gebleven, zou ze het lekker gevonden hebben om mishandeld te worden. Nu kon ze toch ook bij hem weg, waarom niet eerder ???

Inderdaad, Nicole blijft hem ook uitdagen zo.
Dat varken 🐽 krijgt zijn trekken nog wel thuis, maar zoek het ook niet zelf op.
En de ene vent na de andere, die ze inruilt.
Denk liever aan je kinderen, zorg daar maar goed voor, maar die staan onder jeugdzorg.
Erg triest hoor voor die 🧒 kinderen.

Ze blijft hem uitdagen, en dan klagen. Als ze zelf ook eens stopt met allerlei idioten verhalen in de wereld te gooien. Toen ze zijn geld kon uitgeven en de directrice kon spelen was het allemaal koek en ei. Maar nu als een idioot met elke vent met geld beginnen en als ze niet met geld smijten dan dumpen. Ga een keer gewoon werken en voor je kinderen zorgen Nicol. Nu is het alsof je een hoer bent. Nou leuk voor je kinderen. Ze schamen zich dood voor je. Diep triest hoe je bezig bent.

Ik geloof hier echt niks van
Ik denk dat ze dit doet zo dat o.m haar gelijk geloven met dit alles anders had je wel in die vijf jaar weg kunnen gaan maar ik denk dat ze nu jaloers is dat hij nu al zijn nieuwe vriendin ten huwelijk heeft gevraagd en zij kreeg dat niet voor elkaar zij smeekte dat bij iedere uitzending om het huwelijk met hem
En nu slijt zij iedere vent die ze kan krijgen trek gelijk bij hem in en word na een paar dagen alweer de deur uitgezet dus wie doet het dan ?

Het is erg wat er met haar is gebeurd,weggaan is vaak geen optie voor deze vrouwen.Angst speelt hierbij een grote rol.Zeker slijt ze nu iedere vent die ze maar kan krijgen en dat is ook niet goed.
Hoop alleen dat alles goed komt voor haar vooral voor de kinderen

Ze had al eerder weg kunnen gaan, er zijn BLIJF VAN MIJN LIJF huizen, ze had naar de politie kunnen gaan. Kortom er zijn genoeg opties . Maar ze is jaloers, ze wil geld. Bij al die afleveringen zag ze er echt niet mishandeld uit en had ze ook niet het gedrag van een vrouwtje dat bang voor hem was.

Ik ben ook mishandeld door mijn ex, hij wist precies hoe en waar hij moest slaan om het niet te laten zien aan de buitenwereld dat ik mishandeld werd. En mishandeling is niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Fysiek kom je wel overheen. De blauwe plekken trekken wel weer weg. Maar mentaal dat is het ergste. Daar blijf je heel lang, zo niet je leven lang last van houden.

Zoals elk verhaal heeft ook dit verhaal twee kanten en de waarheid? Die zal ergens in het midden liggen.
Ben van geen van beide gecharmeerd maar om telkens de schuld in de al dan niet gestrikte schoenen van Peter te schuiven is niet terecht.
Of we er ooit achter zullen komen hoe het allemaal echt is gegaan betwijfel ik .
Ze zouden elkaar gewoon moeten negeren dat is voor beide partijen beter lijkt me, och ze zoeken het maar lekker uit.

Heeft ze die nieuwe bedreigingen niet aan zichzelf te danken. Ze blijft hem pesten, dus ik denk dat bang zijn wel meevalt, meer om in de belangstelling te blijven.