Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia aan de rand van de afgrond door depressie


De koninklijke familie kwam gisteren samen voor een veelbesproken fotosessie op het strand, compleet met hun trouwe viervoeter Mambo. Tijdens dit bijzondere moment kreeg de pers niet alleen de kans om foto’s te maken van Willem-Alexander, Maxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane, maar mochten er ook enkele vragen worden gesteld.

De meeste vragen draaiden natuurlijk om Amalia en de aanhoudende bedreigingen waarmee ze te maken heeft. Het was duidelijk te zien dat Amalia het zwaar had en genoeg had van haar huidige leven. Ze kan niets doen en zelfs studeren moet thuis gebeuren. Terwijl haar zusjes kunnen studeren, reizen en alles kunnen doen wat jonge mensen op hun leeftijd doen, zit Amalia vast. Het leek er zelfs op dat Amalia worstelde met depressieve gevoelens, wat ook bleek uit haar antwoorden.

“Zoals jullie allemaal weten, is het afgelopen jaar echt heel moeilijk geweest en het is nog steeds moeilijk.” Amalia probeert elke dag “een glimlach op haar gezicht te toveren en door te gaan.”

Haar zusje Alexia steunde haar met de volgende woorden, maar gaf ook toe dat zij het niet zou kunnen opbrengen om elke dag te glimlachen.

“Ik ben ontzettend trots op hoe Amalia het afgelopen jaar heeft doorstaan. Ze heeft elke dag een glimlach weten te behouden, iets wat ik echt niet zou kunnen. Daar ben ik enorm trots op en ik vind dat iedereen dat zou moeten erkennen.”

Of de situatie snel zal verbeteren voor Amalia blijft twijfelachtig. Het idee om naar Spanje te verhuizen staat hoog op haar verlanglijstje, maar haar moeder Maxima is daar geen voorstander van.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als W.A. zo’n goede vader is en een echte vent, dan zegt hij genoeg is genoeg en heft het hele koningsgedoe op, zodat zijn kinderen veilig zijn. Het is sowieso een ongelofelijk achterhaald instituut en sorry dat ik het zeg, maar hij is totaal niet geschikt voor dat vak. Bescherm je kinderen en stop met die poppenkast.

Opsluiten dan acht heb zij ook al aandacht te kort laat ze dan ook vakken vullen bij Albert heijen of bij de jumbo haha de mafklapers zielig gedrag

Het zit in de Familie van moederskant . Hopelijk hangt zij zich niet op zoals haar Tante in Argentinie wel deed .