Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Familieoorlog bij de Meilandjes – Maxime en Montana gunnen elkaar niets


Het lijkt erop dat er achter de schermen van de Meilandjes grote problemen zijn ontstaan. Een insider dicht bij de familie onthult dat Maxime Meiland en haar zus Montana elkaar niet kunnen luchten of zien. De reden? Geld, egoïsme en bittere jaloezie.

Volgens Maxime’s onlangs uitgebrachte boek heeft Montana die haar eiegen interieurwinkel heeft geprobeerd om geld te vragen voor elke aflevering van het de eenmalige tv-serie ‘De Meilandjes in de Bijstand’. Hoewel Montana slechts twee keer aanwezig was tijdens de opnames, zou ze volgens Maxime voor elke aflevering betaald willen worden. Maar Maxime, die bekend staat om haar gierige reputatie, weigerde te delen en hield het geld liever voor zichzelf.

Het drama beperkte zich niet alleen tot de spin-off serie. Ook in de normale serie ‘Chateau Meiland’ ontstond er een conflict tussen de zussen. Na Montana’s scheiding van haar vriend Dirk wilde ze graag actiever deelnemen aan de serie, omdat ze het geld hard nodig had. Echter, John de Mol weigerde extra te betalen voor Montana’s verschijning, waardoor de Meilandjes genoodzaakt waren om onderling het bedrag te verdelen dat ze al ontvingen. En natuurlijk was Maxime niet bereid om ook maar een cent van haar deel op te geven, wat resulteerde in een heftige confrontatie.

Maxime is in Chateau Meiland alleen maar constant aan het klagen en schreeuwen tegen haar vader en ze lijkt nergens zin in te hebben. Haar egoïstische gedrag is onvergeeflijk, vooral gezien de enorme hoeveelheid geld die binnenstroomt.

Deze familieruzie lijkt nog lang niet voorbij te zijn, en het is duidelijk dat er diepgewortelde jaloezie is tussen Maxime en Montana.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Montana jaloers? Op wat? De reputatie van een grote schreeuwlelijk over het paard getilde aandachtjunk.
Of gewoon het feit dat Maxime in d’r veel te dikke villa loopt te klagen dat ze moet bezuinigen omdat de woonlasten te hoog zijn? Terwijl Montana het alleen van haar winkeltje moet hebben. Ze zou ook wat extra diensten in het winkeltje kunnen draaien.
Of nee. Dan moet ze zowaar werken voor d’r geld. En ze kan niet eens geld tellen.
Ik snap Montana haar frustratie wel.

Medusa je hebt 100% gelijk.