Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wolter Kroes neemt een heel drastisch besluit


Wolter Kroes maakt zich grote zorgen om zijn zoon Thomas na een schokkend fietsongeluk. Het incident heeft niet alleen geleid tot blijvende doofheid aan één oor voor de veertienjarige Thomas, maar heeft ook gevolgen voor zijn schoolleven. Wolter deelde zijn bezorgdheid en onthulde enkele verrassende details in een interview met weekblad Story.

Het noodlottige voorval vond plaats afgelopen april, toen Thomas tijdens een fietstocht ongelukkig in aanraking kwam met een scooter. De impact was verwoestend: zijn hoofd raakte het harde asfalt, wat resulteerde in blijvende doofheid aan één oor. Wolter, bezorgd en betrokken als vader, deelde zijn hartverscheurende inzichten met ons: “Het gehoorverlies is onomkeerbaar. Thomas heeft slechts tien procent gehoor over in de lage tonen. Het is echt een zware dobber voor hem.”

Helaas houdt het drama daar niet op. Het fietsongeluk heeft ook invloed gehad op de schoolprestaties van Thomas. Hoewel hij altijd redelijk kon leren, kampt hij nu met ernstige concentratieproblemen. “Het is alsof hij zijn focus volledig is kwijtgeraakt door de klap”, bekent Wolter met zorg in zijn stem. “Dit heeft aanzienlijke gevolgen gehad voor zijn schoolwerk.”

De situatie heeft Wolter gedwongen om drastische maatregelen te nemen. Thomas zal naar een andere school moeten gaan, omdat de HAVO in deze omstandigheden te veel van hem vergt. “We willen dat hij zijn schoolervaring leuk blijft vinden,” licht Wolter toe. “Daarom hebben we hem overgeplaatst naar een school waar hij meer praktijkgericht onderwijs kan volgen. Daar voelt hij zich beter op zijn plek.”

De impact van het ongeluk is echter niet beperkt tot Thomas’ schoolniveau. Wolter maakt zich grote zorgen over zijn zoon en de uitdagingen die nog voor hen liggen. “Thomas blijft sterk, maar zodra hij bij mij in de auto zit, valt hij binnen enkele minuten in slaap. Het herstel zal tijd vergen, misschien wel één of twee jaar, voordat hij zich weer beter voelt.”

De veerkracht van Thomas en de liefdevolle steun van Wolter zullen ongetwijfeld een rol spelen in zijn herstel. De weg naar volledig herstel zal moeilijk zijn, maar ze staan klaar om de uitdagingen samen het hoofd te bieden. We wensen Thomas en zijn familie alle kracht toe in deze zware periode.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties