Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

René Froger liegt de hele boel bij elkaar


René Froger’s villa blijft het gesprek van de dag in showbizzkringen. Na 28 jaar besloten René en zijn vrouw Natasja dat het tijd was om hun luxueuze residentie te verkopen. Met een initiële vraagprijs van maar liefst 6 miljoen euro hoopten ze een flinke winst te maken, aangezien René destijds het huis in 1994 voor 4,6 miljoen euro had gekocht. Echter, tot hun teleurstelling kwamen er geen serieuze biedingen binnen.

In een recent interview met weekblad Story probeerde René nog de schijn op te houden dat hij geen haast had met de verkoop van de villa. Maar laten we eerlijk zijn, het was duidelijk een poging om de aandacht van potentiële kopers te trekken. Helaas lijkt dit plan niet te werken, aangezien niemand bereid is om de absurde vraagprijs te betalen. Ondanks de tegenvallende belangstelling weigert René vooralsnog de prijs naar beneden bij te stellen.

Er gaan geruchten dat René nu van gedachten is veranderd. Hij beweert dat de villa zo’n geweldige plek is en dat ze het eigenlijk helemaal niet willen verkopen. Maar laten we eerlijk zijn, wie gelooft dat? Als niemand bereid is om het huis voor die absurde prijs te kopen, lijkt het erop dat René geen andere keuze heeft dan er zelf te blijven wonen met zijn vrouw.

Opvallend genoeg staat de villa nog steeds te koop op Funda, maar dit keer zonder specifieke vraagprijs. Is René op zijn besluit teruggekomen en is hij bereid om de prijs te onderhandelen? Of is dit slechts een strategische zet om toch nog enige interesse te wekken? De foto’s van de villa van René kun je hier bekijken.

Wat vind jij van de villa? Is deze 6 miljoen euro waar of is het René naar zijn bol gestegen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deze ouwe meuk is gewoon 4 statiegeld flessen waard .