Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers haalt uit naar Peter Gillis en eist geld


De ruzie tussen Nicol Kremers en Peter Gillis lijkt steeds verder te escaleren, en nu heeft Nicol op Instagram een bericht geliked waarin haar ex belachelijk wordt gemaakt. Het is geen geheim dat Nicol en Peter al geruime tijd uit elkaar zijn en dat Nicol maar liefst 10 aangiftes tegen hem heeft gedaan wegens mishandeling en bedreiging. Maar laten we teruggaan naar de tijd dat ze nog samen waren en te zien waren in de populaire serie “Massa is Kassa”.

Tijdens de opnames van de serie was het duidelijk dat Nicol vaak moest helpen met bepaalde dagelijkse activiteiten van Peter. Vanwege zijn aanzienlijke overgewicht kon hij bijvoorbeeld zijn veters niet strikken als hij zijn schoenen aandeed, en dat was waar Nicol in beeld kwam. Ze moest regelmatig bijspringen om zijn veters te strikken, en dit leverde soms hilarische momenten op voor de kijkers.

Maar nu lijkt Nicol een indirecte sneer te hebben gegeven naar Peter’s gewichtsprobleem. Ze heeft namelijk een post van Rumag geliked waarin staat: “Heb je weleens dat je naar bepaalde mensen kijkt en denkt: hoe strik jij je veters?” Dit bericht laat weinig aan de verbeelding over en is ongetwijfeld bedoeld als een subtiele aanval op Peter’s omvang.

En als je denkt dat Nicol het hierbij zal laten, dan heb je het mis. De rechtszaak tussen Nicol en Peter belooft namelijk een waar vuurwerk spektakel te worden. Nicol wil niet alleen dat Peter de gevangenis in gaat, maar ze eist ook een aanzienlijke financiële vergoeding voor al het leed dat ze naar eigen zeggen heeft geleden. De inzet is hoog en de spanningen lopen hoog op.

De toekomst van “Massa is Kassa” staat ook op het spel. Er zijn geruchten dat de serie mogelijk een afgezwakte variant krijgt zonder Peter, maar met Mark, zijn zoon, in de hoofdrol. Of dit daadwerkelijk zal gebeuren, is nog onzeker. Wat wel vaststaat, is dat de ruzie tussen Nicol en Peter nog lang niet voorbij is en dat de rechtszaal het decor zal worden van een juridisch spektakel.

De vraag is nu: hoe zal deze bittere strijd eindigen? Zal rechtvaardigheid zegevieren en zal Nicol de gerechtigheid krijgen waar ze naar streeft? Of zal Peter erin slagen om zijn naam te zuiveren en de beschuldigingen van zich af te schudden?

Hieronder het bericht wat Nicol leuk vond op Instagram.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze klaagt hem aan omdat ze geld wil !!! Of die mishandelingen waar zijn ? Ik betwijfel het, We hebben allemaal gehoord en gezien dat ze steeds bij hem zeurde dat ze met hem wou trouwen ??? IK zou niet met iemand willen trouwen die mij steeds mishandelde ! Volgens haar mishandelde haar eerste man haar ook al en toch gingen haar kinderen er regelmatig naar toe. En waar zijn haar kinderen nu ??? Het is allemaal heel vreemd !!!!!