Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg haalt uit naar volger: “Je bent een achterlijke geit!”


Monique Westenberg, de ex-vriendin van André Hazes, heeft een pittige reactie gegeven op een haatbericht dat ze ontving via Instagram. De 44-jarige influencer, die net terug is van een vakantie in Amerika met zoontje Dré, deelde gisteren een vragenrondje op haar Instagram Stories en kreeg daarbij ook de nodige negatieve reacties te verwerken.

Een volger kon het niet laten om een hatelijke opmerking te maken over Monique’s verschijning op de onderstaande foto. “Doe een bh aan achterlijke geit”, schreef de persoon in kwestie. Maar Monique liet zich niet uit het veld slaan en sloeg direct terug. “Heb jij ooit een geit met een bh gezien?”, reageerde ze fel.

Monique kreeg tijdens haar vakantie in Californië veel vragen van volgers en besloot daarom een vragenrondje te doen op Instagram. Naast vragen over haar zoontje en outfits, kreeg ze dus ook te maken met negatieve reacties. Monique lijkt echter niet onder de indruk en bijt van zich af.

Hieronder de foto waar Monique de hatelijke opmerking op kreeg.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zie dat ze ook steeds meer aan zichzelf laat sleutelen. Wat een lippen heeft ze al.

De nadruk ligt hier natuurlijk op achterlijk en NIET op geit

Mooie groene dress staat je prachtig💋😄☘️

Misschien een goed bedoeld advies, maar al doet zij 2 BH’s aan dan is het nog niks.

Beetje sneu als je als vrouw van middelbare leeftijd met botox , wenkbrauwen als poepvegen en tuitlippen jong probeert te blijven. Afkomst verloochent zich niet. Je krijgt het vrouwtje wel uit het kamp maar het kamp niet uit dat vrouwtje

Waarom krijgt die golddigger eigenlijk zoveel aandacht ? Was niks , is niks en zal ook nooit wat worden. Het enige wat ze kan is op de zak van André teren…

Is dat de tweelingzus van Mary Borsato ??? Ze lijkt er sprekend op !

Je bent een mooierd Monique💖
Lol he die jaloezie.😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Meer lippen (2) dan hersencellen ( 1?) . Vreselijke aandachtstrekker die zich gedraagt of ze een Hollywood Star is terwijl ze te dom is om te poepen!

Het lijkt wel een snavel die lippen… past goed bij haar! Domme gans !

Duidelijk dat die Van Snollen fans eens langs Hans Anders moeten gaan. Of eens op Sarah Duck haar profiel kijken wat echte opgeblazen zoeloelippen zijn die bijna op ontploffen staan. 😂😂😂😂😂😂

Je bedoelt die junkie eendenbek Sarah, die mismaakte Lolo Ferrari ziet er idd uit om te kotsen.

Beste Jennifer, heel spijtig voor jou en een paar anderen , maar je zult het er toch mee moeten doen dat Monique in niet al te lovende woorden te kijk is gezet door André en niet alleen door hem, maar zelf laat zij door haar eigen gedrag zo nu en dan duidelijk zien wie/wat zij is.
Als ik zo nu en dan mijn mening ergen over geef, is het wel heel simpel gedacht van jou en een paar medekampbewoners dat ik dan in opdracht (zoals jij het zo prachtig verwoordt) van lijkenpikker Rachel of ugly Sarah zou handelen .
Als ik mijn mening geef, is die van mijzelf en van niemand anders.

Je zou willen dat je zo’n mooie vrouw had & kon krijgen😆 ipv die ws lelijke dus je thuis op de bank hebt zitten whahaaaha.👻

Deze Monique mist bijna alles , maar egoïsme en raffinement heeft zij voldoende.

Topreactie Mo! 🤣🤣💪👊👊

WowWww super wat je draagt, is dat ook van je eigen kledinglijn?!😃
Helemaal mijn smaak & zou ik graag bestellen.😍

Staat je mooi knappe babe !!!!!

Knap zeg die trolletjes die in opdracht van ugly Sarah en lijkenpikker Roggel de boel afzeiken.🤣🤣🤣
Gossie zoooo sneu. 🤣

Haha die kerels die hier zo lopen te schreeuwen zijn typisch die losers die op een werk-uitje met hun uitgezakte bouwvakker-vrouw met vierkant hoofd en mannenkapsel haar man kleineert. Terwijl hij op ’t werk altijd elk ‘wijf’ afzeikt of het over lekkere ‘wijven’ heeft.
Zodra zijn partner naast em staat is ie de stille Willie. 😅😂🤣😆😂🤣

Helemaal mee eens Xander. Maar vergeet niet: simpele mensen hebben nu eenmaal simpele gedachten en als je naar het taalgebruik van diegenen die jij bedoelt kijkt, weet je exact hoe simpel ze zijn.