Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nieuw seizoen ‘De TV Kantine’ in gevaar door ruzie tussen Carlo en Irene


Irene Moors en Carlo Boszhard zijn al decennialang een succesvol presentatieduo. Maar na dertig jaar lijken hun wegen toch echt te scheiden. “Het boek Carlo Boszhard is wat mij betreft na dertig jaar definitief gesloten”, onthult Irene in een interview met de Telegraaf.

Hoewel Carlo graag door wil gaan met De TV Kantine, het programma waarin zij samen bekende mensen imiteren, heeft Irene besloten om te stoppen. “Ik houd van ronde getallen, dus dertig is mooi zo. Dat heeft trouwens niets met Carlo persoonlijk te maken, want we zijn nog steeds dikke vrienden. Maar samenwerken zullen we niet meer.”

Maar waarom wil Irene niet meer samenwerken met Carlo? “Ik zie mezelf geen typetjes à la Kim Holland spelen in De TV Kantine”, legt Irene uit. “Dat station ben ik gepasseerd. Bovendien is Elise Schaap een goede aanvulling op de crew gebleken.”

Toch erkent Irene dat ze veel van Carlo heeft geleerd tijdens hun jarenlange samenwerking. “Carlo heeft me sowieso gemotiveerd om dingen te doen die ik anders niet had gedaan, zoals Pittige Tijden. Dat vond ik een heel slecht idee, maar dankzij Carlo hebben we het toch gedaan en het werd een klapper. Ik durf nu veel meer dingen dankzij hem.”

Het lijkt er dus op dat de samenwerking tussen Irene en Carlo definitief ten einde is gekomen. Er lijkt echter meer aan de hand te zijn dan Irene doet voorkomen. Zo verscheen zij onlangs nog in het programma Alles is Muziek waar zij zichzelf belachelijk maakte door op een sjoeltafel te slaan om muziek te produceren. Het programma was een grote flop en toont aan dat Irene er alles aan doet om weer op televisie te verschijnen. Het is dan ook opmerkelijk dat zij de kans laat schieten om samen met Carlo een nieuw seizoen van hun succesvolle programma De TV Kantine te maken. Geruchten gaan dat er wrijving is tussen de twee presentatoren en dat Irene gewoonweg niet meer met hem wil samenwerken. Carlo zal Irene naar verluidt niet missen, want er zijn genoeg andere bekende Nederlanders die haar rol kunnen overnemen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Carlo is een vervelend persoon altijd grote bek en schreeuwen een kwal van een vent trouwens RTL vind tocht een aparte zender met alle programma verkleed partij

Carlo en Irene, gewoon weer op zondagmiddag om 17.00 uur leuk onderhoudend programma maken. Echt gat in de markt tot 18.30 voor de voetbal.