Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia zit in de problemen: Drama voor onze koninklijke familie!


Het lijkt erop dat onze koninklijke familie heel wat kopzorgen heeft richting Koningsdag. Met het tienjarig jubileum van Willem-Alexander op de troon op komst, wordt er gespeculeerd over de vraag of het wel een feestelijke dag zal worden voor onze Oranjes.

De problemen stapelen zich op. Eerder kwamen er al zorgen naar buiten over de beveiliging van prinses Amalia tijdens de festiviteiten. Nu blijkt ook prinses Alexia een obstakel te vormen. Op de dag van Koningsdag begint zij namelijk aan haar eindexamens op het Atlantic College in Wales.

Er werd al gespeculeerd dat Alexia misschien niet aanwezig zou zijn tijdens het publieke gedeelte van Koningsdag, maar nu lijkt het erop dat ze er helemaal niet bij zal zijn. Het Atlantic College staat bekend om de soepele omgang met afwezigheden, maar het is onduidelijk of er een oplossing wordt gevonden voor het examen van Alexia, dat een dag na Koningsdag begint.

Er is echter nog hoop. Als de examenplanning gunstig uitpakt en Alexia pas de week na Koningsdag begint met haar eindexamens, zou ze wellicht toch aanwezig kunnen zijn op Koningsdag. Maar tot die tijd zal de koninklijke familie zich toch behoorlijk zorgen maken over de festiviteiten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties