Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat Amalia verstek laten gaan op Koningsdag? De waarheid onthuld


Het lijkt erop dat de kroonprinses van Nederland, Amalia, niet aanwezig zal zijn op Koningsdag in Rotterdam. Een bron dicht bij het Koninklijk Huis heeft ons laten weten dat er zorgen zijn over de veiligheid van Amalia, gezien de grote menigte die verwacht wordt tijdens het evenement.

“Hoe kan de veiligheid van Amalia gevrijwaard worden in Rotterdam waar een massa mensen de koninklijke familie zal toejuichen (of uitjouwen)?”, vragen velen zich af.

Ton Heesen, algemeen commandant van de Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden (SGBO), is verantwoordelijk voor de organisatie van de politie bij grote evenementen en geeft aan dat het Koningshuis juist contact wil maken met het publiek en niet in een kogelvrije bus wil reizen laat hij weten in het AD. Maar wat dan met Amalia?

Het zou natuurlijk bizar zijn als Amalia niet mee zou kunnen naar zo’n dag. Onze focus is dat de familieleden die aanwezig willen zijn ook aanwezig kúnnen zijn”, aldus Heesen in het AD. Hij wil echter noch bevestigen, noch ontkennen of Amalia aanwezig zal zijn.

Een woordvoerder van het Koninklijk Huis heeft geen commentaar gegeven op de kwestie, maar een insider heeft ons laten weten dat “er zorgen zijn over de veiligheid van Amalia en dat het nog niet zeker is of ze zal verschijnen op Koningsdag in Rotterdam.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij was niet gewoon een beetje emotioneel, maar komt zwaar overspannen over.
Blijkbaar speelt of speelde er privé e.e.a. in het gezin. Hij is natuurlijk zoals bekend een notoire vreemdganger, dus misschien zijn ze een tijdje uit elkaar geweest, waarover ook enige tjjd gespeculeer werd.
Hij begint ouder te worden en beseft nu ws pas dat jij niet meer zo’n vrouwenmagneet is als in zijn jongere jaren.
En dat hij zonder zijn vrouw en gezin niks meer is. Ineens is bezig niet belangrijk, terwijl hij en zijn patser-broers showen met alle luxe zo belangrijk vinden.