Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia is helemaal klaar met Nederland


Prinses Alexia maakt zich klaar voor een glansrijke toekomst aan het Atlantic College, maar haar verdere studieplannen lijken nu al een onverwachte wending te nemen. Naast de zware examens op de prestigieuze school in Wales, heeft Alexia volgens insiders een duidelijk doel voor ogen: een studie aan een topuniversiteit in het buitenland.

Een diploma van het Atlantic College opent deuren naar de beste universiteiten ter wereld en Alexia lijkt vastberaden om daar gebruik van te maken. Volgens All Things Amalia, een website die zich focust op het Koninklijk Huis, kiezen namelijk veel afgestudeerden voor een studie in het buitenland. “Een derde van de afgestudeerden aan het Atlantic College kiezen voor een universiteit in de VS en twintig procent voor eentje in Groot-Brittannië”, onthult de website.

Hoewel koningin Máxima in het verleden heeft gesuggereerd dat Alexia in Nederland zou gaan studeren, lijkt dit nu minder waarschijnlijk. Met alle aandacht die momenteel gericht is op kroonprinses Amalia, lijkt Alexia haar pijlen te richten op een prestigieuze universiteit in Amerika. Wat haar uiteindelijke keuze zal zijn, is nog onbekend, maar één ding is zeker: Prinses Alexia heeft een veelbelovende toekomst voor zich.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mocht dit waar zijn, dan kan ik haar absoluut geen ongelijk geven, samen met mij zijn zo ongelofelijk veel Nederlanders klaar met Nederland, dit is zo langzamerhand de nieuwste bananenrepubliek geworden.

Snap ik helemaal, Nederland is ook een klereland. Al snap ik niet wat haar probleem is, ze kan de rest van haar leven in een zonnig land wonen en teren op hun miljoenen. En hoeven nooit 1 dag te werken. Ook Amalia hoeft pad op hasr 40e te starten met werken: dus alle leuke reisjes, feestjes & lol!
Heerlijk vooruitzicht zo’n luizenleventje!

ELKE HUIS HEEFT ZIJN KRUIS!

Laat de kinderen met rust, ze moeten ook vrij kunnen leven net als iedereen.
Ik vind het heel zielig voor ze.

Jonge Jonge Jonge wat een ramp.
Er zijn echt veel dingen in de wereld waar we ons zorgen over kunnen maken.
Moet daar nu zo over een toestand over gemaakt worden.
Een examen is toch belangrijk.
Dus als het niet kan klaar.
Maar er zal ZEKER een oplossing voor de Koning en Prinses en Familieleden gemaakt worden. De dag zal toch wel doorgaan.