Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Floortje Dessing onthult wangedrag en chantagepoging van RTL-baas


Floortje Dessing, de presentatrice die altijd op avontuurlijke wijze de wereld over reist, heeft zich kritisch uitgelaten over RTL. Volgens haar is er bij de zender sprake van machtsmisbruik en chantage. Dit onthult ze in een interview met het AD.

RTL wilde Dessing onder druk zetten om een programma te maken waar ze helemaal geen zin in had. “Ik weigerde om Funniest Homevideos aan elkaar te praten, dat leek me helemaal niks,” vertelt ze. Maar de interimmanager van RTL was niet van plan om dit te accepteren: “Hij dreigde mij te ontslaan, plus mijn hele team en mijn reisprogramma op te doeken.”

Maar Floortje is niet zo snel klein te krijgen. “Ik wist niet wat me overkwam. Na een hoop stress en slapeloze nachten dacht ik: fak jou vriend, dat gaan we niet doen. Toen ben ik vertrokken bij RTL en naar de NPO gegaan.”

De presentatrice is momenteel weer te zien op NPO, waar ze meer dan de Balkenende-norm verdient met haar reisprogramma’s. Floortje is vastberaden om zich niet te laten beïnvloeden door anderen en haar eigen weg te blijven volgen. “Ik laat niet over me heen lopen,” aldus Dessing.

Het is trouwens interessant om te weten dat Floortje Dessing de zus is van FvD-politicus Johan Dessing. Maar laten we ons focussen op haar reisavonturen en niet op haar politieke connecties.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

er gebeuren meer dingen bij RTL die de doofpot zijn ingegaan maar het een zender waar je niet snel bijkomt als vrouw ze hebben liever mannen