Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis gaat los met Nicol lookalike: “Nog beter dan het origineel”


Peter Gillis is nu alweer een tijde uit elkaar is met zijn ex Nico kremers. Zijn relatie met Nicol Kremers was al langer voorbij dan dat het publiek wist, maar ze moesten het nog even volhouden tot het seizoen van Massa is Kassa was afgelopen.

Nicol, die beweert met lege handen op straat te zijn gezet. Verdient nu bakken met geld via het platform OnlyFans. Laatst liet ze nog tegen Shownieuws weten dat ze inmiddels al 2 ton heeft verdiend met het verkopen van haar foto’s.

Maar hoe zit het met Peter? Die lijkt zich vooralsnog geen zorgen te hoeven maken over geld al sloot hij laatst wel een lening af van 19 miljoen euro bij een slager met als onderpand drie van zijn vakantieparken.

Het lijkt er wel op dat Peter niet lang alleen zal blijven, want hij wordt regelmatig gespot met verschillende vrouwen. Maar wat opvallend is, is dat hij op zoek lijkt te zijn naar een Nicol-lookalike. “Jong en slank”, zo wil hij dat zijn vrouw eruit ziet. Zelf ziet hij er totaal niet zo uit dat moge duidelijk zijn. En hij lijkt iemand gevonden te hebben die daar precies aan voldoet. Misschien krijgen we in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa dan toch nog een beetje Nicol te zien, maar dan in de vorm van haar dubbelganger.

Hieronder kun je het filmpje bekijken van Peter en de lookalike van Nicol.

@raptijdbackup #petergillis #nicol #fy #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Backup/Account!
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

🤮🤮🤮🤮Wie zit ernu op zo’n foto van die kerel te wachten?

Gadverdamme.

De vieze vent, met zijn hatse flatsen.
Die het hards roepen brengen er niets van terecht.
Wie wil hem nou , hij mist Nicole wel zeg als je hem hoort.

een grote vieze vet varken geen normale vrouw zal niet vallen op een varken allen tokkies waar hij bij hoort

Het blijft een lamlul

Ik hoef echt geen partner die op mijn ex lijkt.