Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit bizarre bedrag verdient Nicol Kremers met haar foto’s, Peter Gillis in shock


Nicol Kremers de ex van Peter Gillis verdiende tot voor kort haar geld nog met TikTok. Daar ging ze vaak live en vroeg ze aan haar kijkers om geld te doneren en dan zou ze hun voornaam met een stift op haar hoofdschrijven. Echt te triest voor woorden.

Maar Nicol was van TikTok afgegooid en maakte de overstap naar OnlyFans. Op dat platform kun je spannende foto’s plaatsen en volgers kunnen deze dan tegen een maandelijkse vergoeding bekijken. 

Aan Shownieuws laat Nicol weten dat ze daarmee ontzettend succesvol is. Ze zegt er het volgende over.

“Ik ben een mega-succesvrouw, vandaar ook nu meteen het eigen bedrijf: dat heb ik al verdiend met m’n OnlyFans en F2F.” 

Volgens Nicol zijn haar ouders en haar kinderen mega trots op haar met wat ze nu doet.

“Het is voor mij de juiste keuze geweest om mijn eigen leven op te gaan bouwen. Ik doe lekker m’n eigen ding, als mensen willen kijken, kijken ze; als ze niet willen kijken dan kijken ze niet. “Mijn vriendinnen en mijn ouders zijn hartstikke trots. Ook mijn kinderen zijn hartstikke trots op mij dat ik het toch maar even zelf doe. Wat wil je nog meer?”

Nicol heeft naar eigen zeggen tot nu toe al 2 ton verdient met het verkopen van haar spannende foto’s. Ja je leest het goed 2 ton. Dat is toch geen misselijk bedrag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haar ouders zijn trots?????Trots op je dochter een moeder van jonge kinderen die de h**r uihangt.Schei uit.Ze laten weer duidelijk zien dat ze nog minder verstand hebben dan een poffertje.

Moet daar geen jeugdzorg naar kijken ze geef geen donder om haar kids zielig wijf ga een normale baan zoeken