Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis heel diep in de problemen, raakt meerdere parken kwijt


Peter Gillis, die onlangs nog pronkte met zijn gigantische miljoenenvilla met kogelvrij glas, lijkt in financiële problemen te verkeren. Volgens Quote heeft Gillis namelijk een schuld van meerdere miljoenen euro’s bij vleeshouwer Marc van Rooi. Voor de enorme som geld heeft Peter maar liefst drie vakantieparken als onderpand moeten geven.

Gillis had duidelijk geld nodig, maar de lening lijkt een flinke gok. Van Rooi heeft namelijk flink wat zekerheden ingebouwd: “De overinschrijving bedraagt 100%, waar banken doorgaans 30% vragen”, aldus Quote. Als het misgaat, kan Van Rooi dus voor maar liefst €38 miljoen bij Gillis aankloppen.

Het is te hopen dat Gillis de lening gewoon terugbetaalt, anders zit Van Rooi met drie vakantieparken opgescheept. “Het eerste wat dan in me opkomt is: te gelde maken. Als dat niet lukt, dan zit ik misschien zelf in zo’n golfkarretje, maar dan niet op TV”, aldus de rijke vleeshouwer over de situatie. Het is dus afwachten wat de toekomst brengt voor Gillis en zijn vakantieparken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Gillis niet oppast, eindigt hij straks met Nicolletje in een ouwe caravan, in plaats van in een van die patserige huizen van hem.

Ik geloof dit niet want welke ondernemer “leent ” voor meerdere miljoenen aan vlees uit ??? Vleeshouwer Marc van Rooi is toch niet gek lijkt mij !!! Dit is echt weer zo een roddel om Peter Gillis kapot te maken, sneu hoor !!!