Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokkend: Peter Gillis onthult hoe hij bijna doodgingPeter Gillis is vandaag 61 jaar geworden. Op zijn Instagram account plaatst hij een emotioneel bericht en laat hij weten dat hij blij is dat hij nog leeft, want dit had echt heel anders kunnen zijn.

Ook laat Peter weten dat hij inmiddels 20 kg is afgevallen nadat hij voor zijn leefde vreesde in het ziekenhuis. Laatst nog gingen de geruchten dat Peter een maagverkleining had ondergaan, maar dit bevestigd noch ontkent Peter zelf tot nu toe.

Peter zegt er het volgende over:

”Vandaag ben ik 61 jaar geworden!🎉 Ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen. Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag. Een echte wake-up call! Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen. Heel erg dank ook nogmaals aan iedereen voor de steun en mooie berichten die ik toen mocht ontvangen”

”Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20kg kwijt.🔥 Dit jaar geen groot feest, maar een bescheiden feest met mijn dierbare om even stil te staan bij hoe goed we het samen hebben’.’

Nou Peter gefeliciteerd. Inmiddels zijn de opnames voor het nieuwe seizoen van Massa is Kassa ook in volle gang horen wij.

Hieronder de foto’s die Peter bij zijn bericht plaatste.

Deel deze juice!
  1. Cisca

    Als hij nu ook nog een cursus of iets dergelijks gaat nemen over; Hoe word ik wat aardiger tegen mijn medemens !!!

Geef een reactie