Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Studiegenoten zijn woest op afwezige prinses Amalia


Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, heeft onlangs te maken gehad met klachten van haar medestudenten aan de Universiteit van Amsterdam. Het lijkt erop dat haar afwezigheid als gevolg van bedreigingen van de georganiseerde misdaad en haar officiële werkbezoek aan het Caribisch gebied, niet in goede aarde is gevallen bij sommige van haar studiegenoten.

Volgens de Spaanse krant El Confidencial hebben enkele klasgenoten van de prinses geklaagd over haar afwezigheid en vinden ze dat Amalia te veel school heeft gemist. Sommige studenten gingen zelfs zo ver om te suggereren dat de prinses haar lessen mocht overslaan om haar Caribische tour af te maken.

Hoewel Amalia zich bewust is van de situatie en heeft uitgesproken dat ze het studentenleven mist, heeft ze zich niet laten beperken. Ze heeft de afgelopen tijd vaak tijd doorgebracht in het buitenland en is samen met haar moeder gezien tijdens een winkelweekend in Madrid.

De studenten eisen inmiddels dat Amalia geen voorkeursbehandeling krijgt en wordt behandeld zoals elke andere student op de Universiteit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Logisch zij heeft privileges als toekomstige koningin.👑
Haar diploma ligt toch al klaar natuurlijk.
Studie is puur voor de vorm.
Gun haar vrijheid toe.

Het is logisch dat ze anders word behandeld want ze is de toekomstige koningin en er zijn nu éénmaal bedreigingen aan haar adres. Niet leuk maar wel waar. Sommige mensen slaan door en bedreigen haar en als ze dan tussen haar klas genoten zit lopen die ook gevaar. Dus kunnen sommige wel mopperen maar het is ook voor hun veiligheid.

Begrijpelijk waarom zij wel een paar weken vrij krijgen voor reisje Curaçao?
Abdree studenten krijgen daar geen vrij toestemming voor.
Ook op de basisschool gingen ze telkens onder schooltijd op vakantie.
Puur om hun status krijgen ze altijd akkoord.