Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De mannen van Vandaag Inside gaan ermee stoppen


Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee lijken het succes van de dagelijkse talkshow Vandaag Inside bijna niet meer aan te kunnen.

De heren zijn 5 dagen in de week op SBS6 te zien en hebben hele goede kijkcijfers. Sterker nog het is de best bekeken talkshow van Nederland. Maar het contract van de heren loopt binnenkort af. Wilfred liet in de uitzending van eergisteren al weten dat ze er nog niet uitkomen met John de Mol.

Is het dan een geldkwestie? Of willen de heren iets meer rust en terug naar minder uitzendingen? Mochten de heren er iet uitkomen met John dan kan het zomaar zo zijn dat de heren weer gaan flirten met andere zenders, maar of ze daar meer geld zullen verdienen is nog maar de vraag.

Coen Swijnenberg liet gisteren nog op radio 538 weten dat de heren van Vandaag Inside niet alleen met Talpa praten over hun talkshow, maar ook met een andere partij. Zullen ze dan voor de partij kiezen die het meeste geld betaald? Als SBS6 de heren verliest zou dat een enorme klap zijn.

Tina Nijkamp, de voormalig zenderbaas van SBS 6 zegt op haar Instagram account dat de heren van Vandaag Inside minimaal 2,5 miljoen euro de man moeten gaan verdienen per jaar in hun nieuwe contract. En dat zou een forse sprong voorwaarts zijn, want volgens ons verdienen de heren nu rond de 1 miljoen euro per jaar.

De onderhandelingen worden in ieder geval hard gespeeld en het lijkt er toch echt op dat John de Mol flink de portemonnee zal moeten trekken als hij de heren wil behouden. Helemaal nu de fusie tussen Talpa en RTL niet doorgaat en ze dus concurrenten blijven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En maar dreigen. De hoeveelste keer is dit al dat ze zeggen dat ze stoppen ?

Ik keek er toch nooiteer naar stelletje ongeregeld vond ik ze

Inderdaad

Jaajaa hoor ze willen weer stoppen met als elk jaar..in de hoop er iets uit te slepen!
Heel doorzichtig & sneaky dit.

nou van mij mogen ze stoppen het zijn een paar achterbakse kerels voor al Genee en Gijp 2 kwallen bij elkaar en zo hoog zijn de kijk cijfer ook niet