Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nicol Kremers terroriseert fastfood-medewerker voor geld


Nicol Kremers de ex van Peter Gillis is echt heel diep gezonken sinds bekend werd dat de twee niet meer bij elkaar zijn.

Nicol en Peter zijn allebei verder gegaan. Peter is inmiddels zoenend gespot met dame in Maastricht en Nicol had ook een nieuwe vriend. De nieuwe vriend van Nicol heet Mike en is barbier en heeft een kapsalon in Schoonhoven.  

Maar het sprookje tussen Nicol en Mike lijkt alweer voorbij. Nicol heeft zelf aangegeven dat het over en uit is en ze alweer aan het daten is met andere mannen.

Doet alles voor geld

Nicol heeft blijkbaar geen cent te makken, want ze doet echt alles om een euro te verdienen. Zo ging ze live op TikTok en als je 9 euro doneerde aan haar schreef ze je naam op haar voorhoofd.

Het is triest om te zien, maar waarschijnlijk probeert Nicol er alles aan te doen om maar niet een normale baan te hoeven nemen.

In haar nieuwste actie probeert ze zoveel mogelijk kijkers te trekken met absurde filmpjes. In het onderstaande filmpje rijd ze door een Mcdrive en zodra ze haar bestelling moet aannemen schiet ze opeens een confettikanon af door het raampje richting de Mcdonald’s medewerkster. Hoe diep kun je zinken.

Hieronder het filmpje van Nicol waar ze een Mcdonald’s medewerkster terroriseert.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gekkoooo die Nicole!!!!!😂😂😂

Is het niet tijd dat die opgesloten wordt, al is het maar om haar kinderen te beschermen.

Nicole waar ben je mee bezig?Ben het volkomen met Simon eens opsluiten en de kinderen in ieder geval onder toezicht houden, hebben die geen vader die naar ze kijkt?

Heeft ze wel geld om met zo’n dure auto te rijden dan
Zielig figuur ,die golddigger
En woont nog zeker op zo’n park van peterke

Goh wat gebruikt zij?