Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit betekent einde carrière voor Eva Jinek


Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. De kijkcijfers van haar talkshow zijn namelijk om te janken en daarnaast werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel salaris ze betaald krijgt namelijk meer dan 1,2 miljoen euro per jaar.

Kritiek

Nu is er ook kritiek op het interview dat Eva had met Andre Hazes. Andre kwam naar Eva om te praten over de Heel Holland Zingt Hazes concerten. Maar Eva stelde geen enkele kritische vraag over de erfenis van zijn vader waar Rachel geen recht op heeft.

De mond laten snoeren

Wilfred Genee en Everts Santegoeds lieten al weten dat ze denken dat Eva zich de mond heeft laten snoeren en Andre geëist heeft hier geen vragen over te krijgen.

Ook opiniemaker Harry Vermeegen haalt op zijnYoutube kanaal keihard uit naar Eva.

Hij zegt er het volgende over:

“Dit was gewoon één grote promotie voor Holland Zingt Hazes en voor Videoland en voor weet ik veel wat allemaal. Zo zit dat dan in elkaar.”

 “Jinek – vergeet het niet – was het nieuwe journalistieke gezicht van Nederland. Zij was de nieuwe Jeroen Pauw. Ja, dat was zij. O, God, daar hadden we grote verwachtingen van. En die ging toen naar RTL 4 en die komt daar en die verkoopt daar bij de commerciëlen haar ziel en zaligheid. Volkomen klaar.”

 “Het enige dat zij nog daar loopt te doen is alleen nog maar promo’s maken voor RTL en voor Videoland. Het komt me heel erg de strot uit. Kijk ook maar naar de kijkcijfers. Veel minder bijvoorbeeld dan Vandaag Inside, terwijl zij op een zender zit waar meer mensen naar kijken en dan verliest ze het nog. Zelfs met een gast als Dreetje.”

“Dan moet Jinek, als je dan toch flauwekul doet, ook de flauwekulvragen stellen die iedereen wil horen! Ja, Jinek, doe dat dan! Maar zelfs in die flauwekul faalt ze nog.”

“Als hij dan zegt dat hij geen contact meer heeft met zijn moeder, dan moet zij onmiddellijk komen en zeggen: ‘O, dan heeft die Coldeweijer toch gelijk!’ Daar gaat die rechtszaak toch over? En niks daarover, helemaal niks! Het is allemaal afgesproken die vraagjes, want er werd nooit doorgevraagd.”

 “Jinek is zó zwaar gezonken en zó zwaar gezakt… Die kunnen ze met een onderzeeër niet meer terugvinden.”

Betekent dit en de slechte kijkcijfers dat het einde van de carrière van Eva Jinek in zicht is? Het gonst namelijk van de geruchten de RTL op Mathijs van Nieuwkerk loert om binnenkort in te lijven als hij er klaar voor is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

van mij mag ze van de buis die verwaande politie agent door drammen bij de gasten en dat voor 1,2 miljoen voor 6 maanden schande