Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis mag blijven, er komt een nieuw seizoen Massa is Kassa


Na al het slechte nieuws dat Peter Gillis de afgelopen tijd heeft ontvangen. Is er eindelijk wat goeds te melden voor hem.

Volgens Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds die zelf bij SBS6 werkt en zijn collega Peter het liefst meteen van de buis ziet verdwijnen heeft namelijk wat in de wandelgangen gehoord.

Evert was totaal niet te spreken over zijn werkgever SBS6 nadat ze Peter na alle aantijgingen en beschuldigingen nog steeds de hand boven het hoofd hielden. Maar de serie Massa is Kassa is zo een kijkcijferkanon dat SBS6 er alles aan wil doen om Peter te behouden.

Evert laat in zijn  in de podcast Strikt Privé het volgende weten.

“Ik heb wel nieuws over Gillis, want die wordt niet gecanceld zolang er geen uitspraak is in die rechtszaak”

“Bij Talpa hebben ze echt het idee van: er zijn al zoveel mensen gecanceld het afgelopen jaar zonder bewijs dat wij ons op het standpunt stellen van: als het zo ver is, dan gaan we om de tafel en dan nemen we een beslissing, maar op dit moment met alleen maar geruchten doen we dat niet.”

Dus van Peter zijn we alleen af als hij door de rechter wordt veroordeeld. Tenminste dat zegt SBS6 nu wellicht geven ze er zo een draai aan dat hij ook dan op de buis kan blijven verschijnen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VERSCHRIKKELIJK.

Niet te begrijpen dat ze zo’n kneus steunen … ik kijk in iedergeval niet, heb trouwens nog niet één keer gekeken. Vind die vent echt walgelijk, lees en zie ik in de krant en dat is genoeg, dat ze zo’n griezel een podium geven vind ik al onbegrijpelijk na wat hij allemaal al geklikt heeft.

Ik ga zeker niet naar kijken. 🙃

Kun je nagaan wat een mentaliteit de Mol familie heeft. Die van een ongelofelijk geld beluste tokkie dus.

Dat is zo, denken ook alleen maar hoe wordt ik nog rijker.Net Gillis.
Dus daarom houden ze die aso’s op tv