Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John de Mol is woest op Johan Derksen


We herinneren ons allemaal nog wel de kaarsenrel waarbij Johan Derksen in Vandaag Inside zei dat hij een kaars in een bewusteloze vrouw had gestopt nadat ze hem ondergekotst had. Dit zorgde voor veel commotie en de mannen van Vandaag Inside verdwenen een tijd van de buis. Johan zei zelfs dat hij nooit meer zou terugkeren. Maar hij kwam erop terug en nam weer plaats aan de tafel bij Vandaag Inside.

Johan Derksen laat in een interview in de Privé weten dat John de Mol niet blij met hem was en hem toen keihard heeft aangepakt.

Johan zegt er in de Privé het volgende over.

 “John de Mol kwam terug van zijn vakantieadres om dit probleem aan te pakken. Tijdens ons gesprek gooide hij het contract op tafel, waar zwart op wit staat dat als we stoppen we twee jaar lang nergens anders heen mogen.”

“John zei letterlijk: ‘Dat jullie veertien dagen niet op televisie zijn geweest, heeft een vermogen gekost.’ Hij verwachtte gewoon dat er een oplossing zou komen.”

“John heeft één fout gemaakt. Hij kent ons door en door. Hij had meteen zelf naar voren moeten stappen en moeten zeggen: ‘Dames en heren, deze gasten maken spraakmakende televisie, ze hebben goede kijkcijfers en die twee relletjes per jaar neem ik op de koop toe.’”

“Ik ben wel goed met John en heb een geweldige waardering voor hem. Maar een vriend zal ik hem niet noemen.”

Overigens is Johan ook niet bevriend met Wilfred Genee.

“Maar we moeten ons realiseren dat wij solo niets voorstellen op televisie. Wilfred en ik hebben wel eens wat alleen gedaan, maar dat werd niet het succes dat we met z’n drieën hebben.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Johan Derksen verwacht te vaak dat zijn uitspraken door een ieder wordt geondersteund. Zijn probleem is zijn te grote ego wat een normaal gesprek in de weg zit. Maar pas op wanneer je iets lulligs over hem zegt want dan zijn “de rapen gaar”. Hij krijgt veel bijval van iedereen zolang hij hen maar niet afzeikt.