Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met clown Bassie, hij heeft niet lang meer


Bassie & Adriaan wie is er niet mee opgegroeid. Die inmiddels 87 jaar oude Bas van Toor die de rol van clown Bassie vertolkt heeft het heel zwaar laat zijn broer Aad weten.

Bas heeft het de laatste jaren heel moeilijk qua gezondheid. Hij heeft een beroerte, een hartstilstand en een auto-immuunziekte gehad en zit al een hele lange tijd in een rolstoel.

Aad zegt er het volgende over in RTL Boulevard.

,,Het enige dat Bas de hele dag kan doen is zijn rechterhand bewegen. Hij kan er de afstandsbediening van de televisie mee regelen, maar verder heeft hij overal hulp bij nodig. Het is al een paar jaar erg, helaas wordt het steeds een puntje erger… Er is geen hoop dat daar ooit verbetering in komt.”

,,Het is wat Bas geregeld tegen me zei: ’Aad, waar verdien ik dit aan?’ En Bas heeft dit absoluut niet verdiend.”

Ook Aad heeft gezondheidsproblemen gehad. Zo liet Aad in het AD weten dat hij kanker in zijn mond kreeg door het vele roken wat hij deed.

,,Ik heb niet bepaald gezond geleefd. Hard gewerkt, maar vroeger ook gerookt als een ketter, liefst 25 sigaren per dag. Precies op de plek waar ik ze in de mond had, ontstond die tumor. Gelukkig kon die weggehaald worden, maar ik praat lastig en mijn tong kan mijn mond niet meer goed schoonmaken.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Drommels, drommels, en nog eens drommels!

Hijsen hijsen jonges wat een vak zong hij