Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Duijts is echt totaal de weg kwijt


Een paar weken geleden was Frans Duijts te gast bij de talkshow HLF8 en daar deed Frans heel zielig. Het was zelfs zo erg dat hij na de uitzending compleet uitgekotst werd op Twitter.

Frans zat namelijk te klagen dat hij een hele hoge energierekening moest betalen voor de immense villa waarin hij woont. Hij zat maar te zeiken en te zeiken dat het echt niet kon en dat hij naar 2000 euro aan energiekosten ging per maand. De medegasten aan de tafel hadden er op een gegeven moment ook genoeg dat miljonair Frans in zijn villa van 1800 vierkante meter liep te klagen.

Maar goed blijkbaar was dit gezeik en geklaag van Frans geen reden voor een jury om hem een nieuwe titel te ontnemen.

Frans is namelijk uitgeroepen op het nieuwjaarsfeest op vakbeurs Horecava tot nachtburgermeester van 2023. De nachtburgermeester is voor een jaar de ambassadeur voor het nachtleven.

Of Frans zo een goede ambassadeur is valt te betwijfelen, want laatst deed Frans nog een heftige onthulling. Hij zei namelijk dat hij alcohol verslaafd was en dat hij wel liters sterke drank achterover sloeg op een avond en zelfs soms dronken op het podium stond. Dat Frans dan deze titel en de bijbehorende functie accepteert is wel heel vreemd.

De vakjury zei er het volgende over:

“Hij weet ook als geen ander hoe het is om te werken bij nacht en ontij, in de weekenden en feestdagen. Met zijn muziek spreekt hij een enorm breed publiek aan.”

De vorige nachtburgermeester was Guido Weijers en die draagt nu dus het stokje over.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

je ziet aan zijn bolle kop en dikke donkere zakken onder zijn ogen dat hij nog steeds veel zuipt EN daarnaast ook nog eens teveel vreet en het zal me niks verbazen als deze letterlijk opgeblazen kwal regelmatig ook nog zijn neus poedert
wat hij ook 100% zeker doet is het beetje haar dattie nog heeft zwart verven als rasti rostelli en denken dattie hiermee jonger uitziet 😅🤣😭