Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

We mogen Rachel Hazes geen gecremeerde kroket meer noemen


De tweede eis van Rachel Hazes in de rechtbank tegen Yvonne Coldeweijer was zo lachwekkend dat iedereen er over valt.

Rachel daagde Yvonne voor de rechter, omdat Rachel beweert dat Yvonne lieft over de persoonlijk brief van Andre Hazes die naar haar is gelekt. Volgens Yvonne heeft Rachel dit gedaan, maar Rachel ontkent en wil haar gelijk halen bij de rechter.

De eerste zitting was gisteren en daar werd al duidelijk dat Rachel geen contact meer heeft met Andre Hazes en hoe zou dat nou komen. Precies de brief, maar goed Rachel leeft in haar eigen wereld en denkt dat ze de rechter kan overtuigen.

Maar het bizarste was nog wel de tweede eis die Rachel had. Dat was namelijk dat ze wil dat Yvonne stopt om haar een gecremeerde kroket te noemen. Ja je leest het goed.

Bij RTL Boulevard konden ze hun lach dan ook niet inhouden en waren ze verbaasd dat rachel dit doet.

Luuk Ikink zei er het volgende over:

“Je gaat toch niet een rechtszaak aanspannen omdat iemand je een gecremeerde kroket noemt?! Het is absurd.”

Aran Bade;

 “Ja, ik ben het met jou eens. Ik vind het eigenlijk belachelijk en ik deel daar de mening van Yvonne ook, die zegt: ‘Ik vind eigenlijk dat we hier de rechtsstaat niet mee moeten belasten.’”

Luuk:

 “Wat ik dus zo raar vind: Rachel Hazes is gewend aan roddelmedia, haar hele leven al, toch? Dat was vroeger ook zo, alleen toen stond het allemaal in de blaadjes. Ik bedoel: wat kan haar het nou schelen als er dingen worden verspreid die niet waar zijn? Ja, dat werkt dan toch ook een beetje zo?”

Aran:

 “Ik heb echt een andere Rachel gezien vandaag. Ik ben na afloop even naar haar toegelopen en heb gevraagd of ik haar even kan spreken, desnoods zonder camera, maar dat wil ze niet. Ik denk dat het rancune is naar Yvonne. Het zit haar heel hoog.”

Luuk:

 “Dan zou ze misschien eerder moeten zeggen: ‘Ik vind het gewoon vervelend dat mensen dat over mij zeggen.’ Zeg het gewoon in plaats van meteen zo’n heel circus.”

John van den Heuvel:

“Vanmorgen opende het NRC Handelsblad met het tekort aan rechters in Nederland en dan moet je je hierover gaan buigen…”

Aran:

“Het voelt wel zo dat Yvonne bijna onaantastbaar is, want zij wint het sowieso. Ook als ze dit verliest. Dat is het gekke eraan, want zij heeft toch weer aandacht gehad.”

Luuk:

“Zij staat daar met bravoure natuurlijk, want zij heeft het uiteindelijk sowieso gewonnen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De rechtzaak is toch aangespannen door rachel over de brief van André die naar Yvonne is gestuurd? Waarom heeft rachel het nu dan opeens over de gecremeerde kroket?! Dat vind ik een afleidingsmanoevre van rachel! Ik denk ook dat rachel de brief van André naar Yvonne heeft gestuurd. Wie zou het anders moeten zijn en, daar komt bij, ik vind het echt een actie van rachel.

Wie denk ze nou wie ze is joh ,die vieze stinkerd, het past wel bij der..het is een vies smerig wijf en een grote leugenaar ik hoop dat die kroket je je hele leven blijf achtervolgen 😂😂kwijn maar lekker weg in je Remy ,het grotendeels van de mensen hebben een bloedhekel aan je en terecht..jij maak iedereen ze leven zuur omdat je ook nog eens zo jaloers ben te begrijpen met zo’ n rotkop!!! 🤮🤮

Heel kinderachtig een rechtzaak over een kroket.
Altijd zo keihard & nu ineens zo gevoelig.
Ze staat voor paal Rachel, nu heeft ze dus moeten toegeven dat het contact met Andre voorbij is.
Als ze die rechtszaak niet gestart was, had ze iedereen in het ongewisse kunnen laten.
Dit levert haar alleen maar nadeel op deze domme actie.😉

Hoe zullen we haar dan wel noemen.
Kachelpijp, asbak of schoorsteen.
Of ouwe rimpelkop, 🧙‍♀️ 🤣 of heks.

😉🤭😆😂🤣😆😂 Lachwekkend 😂😂😆😂😆😆😆😂😆😆😆

Sorry begrijp niet hoe het mogelijk is dat het recht system dit voor rang geeft terwijl er anderen nog steeds zitten tewachtentot hun zaak word behandeld en dan krijgt dit voor rang te gek voor woorden

Hoe noemen we haar dan? Te hard gebakken karbonaadje?, of verbrande gehaktbal.

Mooi! Dan noemen we deze ouwe speedjunk een verbrande tosti! 🌰

Met de hartelijke groeten van Bep-Vetklep.🧌

Ze komt niet meer van die naam af .Ze blijft die naam gecremeerde kroket gewoon houden.Ze krijgt het nog druk met iedereen voor de rechter te slepen die haar gecremeerde kroket noemt.