Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tino Martin weer helemaal bezopen en losgeslagen


Dat Tino Martin een enorm drank en drugs probleem heeft wisten we al. Sterker nog hij heeft het zelfs toe gegeven. Maar iedereen dacht dat Tino inmiddels van de drank en drugs kon afblijven, maar helaas lieten de beelden van een recent optreden op het Total Loss Festival zien dat Tino weer te diep in het glaasje heeft gekeken.

Een paar maanden geleden was Tino ook stomdronken op een besloten 25-jarig huwelijksfeest in Winterswijk waar het bruidspaar 12.500 euro voor betaalde om Martin te zien optreden. Volgens een aantal mensen zat Tino de hele tijd voordat hij moest optreden op de bruiloft aan de drank.

En kort geleden weer zo een soortgelijk incident bij een bedrijfsfeest. De eigenaresse van het bedrijf betaalde 15.000 euro voor een kort optreden van Tino. Maar Tino was zo lam dat hij alleen maar brabbelde en gek deed toen hij op het podium stond. De eigenaresse heeft Tino door de beveiliging van het podium getrokken en eist nu haar geld terug.

En nu is Tino weer helemaal bezopen op het podium gespot. Tino mocht optreden bij de Madero Ocean Club op Curaçao. Een bezoeker laat weten dat Tino zo dronken was dat hij bijna niet meer kon lopen en dat zijn optreden niet om aan te zien was.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties