Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol heeft Jeroen gedumpt en gaat nu voor deze man


Een tijdje geleden werd duidelijk dat Jeroen Rietbergen toch weer over de vloer komt bij Linda de Mol. Sterker nog hij blijft er zelfs vaak eten. En hij maakt ook nog gebruik van zijn muziekstudio die in de tuin staat en zijn auto wordt weer vaak gespot op de oprit.

Dus Linda lijkt de deur weer op een kier te hebben gezet voor Jeroen en dat is vreemd na haar eigen column in haar blad Linda waarin ze zegt dat het toch echt klaar is tussen haar en Jeroen.

Maar goed Thomas Woolthuis die in 2021 tot ‘Medium van het jaar’ werd uitgeroepen denkt niet dat Linda en Jeroen terugkomen. Sterker nog hij denkt dat Linda volgend jaar een prille relatie zal hebben met een andere man die ze al goed kent laat hij weten in weekblad Party.

Hij zegt er het volgende over:

,,Linda de Mol zat flink in haar emotionele dip na het uitkomen van het liefdesbedrog van ‘haar’ Jeroen Rietbergen. Zoals iedereen inmiddels heeft kunnen lezen heeft ze daar echt heel veel verdriet van gehad en nóg steeds!”

,,Het is pril en er is nog geen sprake van een relatie. Toch voorspel ik dat er absoluut een nieuwe liefde in het leven van Linda komt. Eigenlijk zie ik dat de man, met wie ze een nieuwe liefde zal beleven, al enige tijd in haar omgeving is. Het is iemand die we al kennen, maar we leggen niet zo snel de link naar deze man.”

We zijn benieuwd of deze voorspelling uitkomt.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties