Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deze bn’er had hamster in achterwerk, maar ontkent dat nu


Yvonne Coldeweijer heeft een aantal dagen geleden haar meest shockerende roddel ooit gedeeld.

Yvonne kreeg dus de vraag of ze omwille van privacy weleens een roddel niet deelt. Toen zei Yvonne ja. Zwangerschappen en bn’ers die depressief zijn of bij een psycholoog lopen dat deelt ze niet.

Maar er was één roddel die ze ook niet had gedeeld het afgelopen jaar, omdat die te shockerend was en Yvonne bang was dat niemand haar zou geloven.

Dat ging om een bn’er die een hamster in zijn achterwerk had gestopt en deze moest operatief verwijderd worden.

Nu Yvonne dit heeft gedeeld wil iedereen weten welke bn’er dit is geweest. Want vandaag bevestigde Yvonne dat deze roddel echt klopt en dat ze printscreens heeft van het ziekenhuis waar deze bn’er is geweest.

Maar Yvonne gaat de naam niet zeggen en dus gaat iedereen zelf opzoek. Een naam die viel was die van oud politicus Boris van der Ham. Maar dit ontkent stellig met de onderstaande Tweet. Maar ja welke bn’er gaat dit verhaal nou bevestigen al was hij diegene. Precies niemand. Totdat Yvonne met de naam en het bewijs komt dan is er geen ontkomen meer aan.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan ben je toch echt rijp voor TBS als je een hamster in je rozet doet als BN- er.

Ook als niet BN-er zou je rijp voor opname zijn…