Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer komt met meest shockerende onthulling ooit


Yvonne Coldeweijer heeft soms wel een mooie scoop te pakken, maar zit er soms ook wel goed naast. Maar wat Yvonne nu laat weten daar valt iedereen van zijn stoel van. En reken maar dat deze bn’er over wie het gaat hoopt dat zijn naam hier niet aan gekoppeld wordt.

Want deze onthulling is zo erg dat zelfs Yvonne de naam van de bn’er niet deelt, omdat ze denkt dat niemand haar gaat geloven. Maar wie weet denkt Yvonne daar binnenkort anders over en deelt ze de naam nog.

Yvonne kreeg dus de vraag of ze omwille van privacy weleens een roddel niet deelt. Toen zei Yvonne ja. Zwangerschappen en bn’ers die depressief zijn of bij een psycholoog lopen dat deelt ze niet.

Maar er was één roddel die ze ook niet had gedeeld het afgelopen jaar, omdat die te shockerend was en Yvonne bang was dat niemand haar zou geloven.

Hieronder in de printscreen de roddel waar het om ging. Laat in een reactie weten over welke bn’er jij denkt dat deze roddel gaat.

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is te hopen dat zijn naam naar buiten komt.
En niet meer met goed fatsoen over straat kan. Ik neem aan dat het een vent is.
Het is een vieze gestoorde dieren mishandelaar, die inderdaad naar het ggz moet.
Bah bah, erger kan het niet worden.

Graag naam yvonne. Er is namelijk maar 1 manier waarop je die hamster daarin krijgt. Daar mag van mij een straf op staan dus aan de schandpaal met die bnn-er. Laat dierenactivisten die bnn-er maar opjagen

Jaren maar dan ook jaren geleden was er al eens zo’n heisa over Richard Gere en muizen..die had ook ergens een muis in gestopt waar het daglicht niet bij komt.

Sorry als zij dit verteld zeg dan ook om wie het gaat anders moet ze haar mond houden wie a zegt moet ook b zeggen

Ik denk dat het gaat over…M.M.H.🤔