Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia compleet afgekraakt om haar overgewicht


Prinses Amalia werd laatst nog belachelijke gemaakt om haar kleding. Op de officiële kerstfoto van het koningshuis had ze namelijk een hele goedkope jurk van het merk Asos aan. Veel mensen vonden dit niet passen bij Amalia, omdat zij de troonopvolgster is.

Kritiek hebben op de kleding van Amalia is tot daar aan toe, maar dit keer wordt ze belachelijk gemaakt om haar overgewicht en omvang.

De 19-jarige prinses werd in de oudejaarsconference van Guido Weijers wat werd uitgezonden op RTL 4 hard aangepakt. Hoewel het om enkele grappen ging vonden veel mensen toch dat deze te ver gaat en dat hij haar aan het fatshamen was.

Guido vertelde het volgende over Amalia in zijn oudejaarsconference:

Bij mij komt steeds vaker de vraag omhoog: zijn wij bijen? Wist je dat de nesten van bijen… Als de eitjes onbevrucht zijn, dan komen er mannetjes uit en als de celletjes bevrucht zijn, dan worden het vrouwtjes. Hè, de werksters of de koningin.”

“Maar er is maar één celletje dat uitgroeit tot koningin en dat is het celletje dat de eerste zes dagen het meest te eten krijgt. Dat wordt de koningin. Dat kun je bij Amalia ook nog wel een beetje zien.”

“Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd.”

“Maar eventjes mijn echte mening over Amalia: ik hoop heel erg dat het volkje zorgdraagt voor de koningin en dat de koningin niet bang hoeft te zijn voor het volkje.”

WIJ ZOEKEN REDACTEUREN!

Ben je dol op roddels en achterklap en heb je een neusje voor het vinden van juice over bn’ers en heb je ook nog eens een scherpe pen dan zoeken wij jou! Help ons als vrijwilliger met het schrijven en redigeren van artikelen. Heb je interesse stuur ons dan een mailtje naar: info@utopianieuws.nl

DEEL JE JUICE MET ONS!

Heb je nare ervaringen met bn’ers of heb je wellicht andere juice over bn’ers deel dan je verhaal met ons. Je blijft ten alle tijden anoniem. Stuur ons een mail met je verhaal naar info@utopianieuws.nl of stuur je verhaal anoniem in via de site.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Guido is echt te ver gegaan. Vond het banaal en niks grappig aan hoe hij Amalia, een leuke meid, te kak zette. Ongepaste grap.

Hou op met fatshaming, je weet niet wat je iemand aandoet, die voloptues is. Kan stofwisseling probleem zijn. Schildklier , noem maar op maar laat Prinses Amalia met rust.

Het is satire,ik vind Amalia prachtig neemt niet weg dat ze volslank is ,grappig dat vooral slanke mensen hier vooral op reageren.
Als ik zeg dat Guido scheel is constateer ik dan een feit of doe ik aan loensshaming????
De woke people maken er iets groots van,ik ben daar zoooooo klaar mee.

Ze is toch ook veel te dik

Wat is te dik,wie bepaald dat , ben zelf mijn gehele leven al aan het vechten tegen over gewicht en dat is bepaald geen pretje, laat Amalia zijn zoals ze is voor haar ook geen pretje deze reacties en is ook niet nodig

Beetje kinderachtig om als volwassen vent op zo een jong meisje te gaan katten. Wist hij niks beters te verzinnen ? Waren de grapjes op en kon hij niks beters verzinnen ? Ik vind het altijd zo smakeloos om grapjes over iemand anders zijn rug te maken.

Best sneu voor zo’n dikkerdje dap🙄
Slanke zusjes en zelf de forse bouw van pa. Die ook altijd heel stevig was.
Denk dat zij zeker de 100kg haalt op de weegschaal.
Gewoon een betere gezondere levensstijl & veel sporten/wandelen/fietsen & je valt al gauw 10 a 12 kg af.
Je ziet er nu een beetje als een moeke uit met die wijde ouderwetse oma-jurken.

Zielig dat je zo praat over een ander.Bha

Guido is sowieso een eikel & hypocriet.

Maar hij heeft wel gelijk, ze heeft geen prinsessen-figuur en -uiterlijk.
Van jongs af aan was zij al dik, als ouders moet je dan al goed opletten met haar eten.
Geen snoep/mierzoete frisdrank/snacks constant.

Nu is er helaas niet veel meer aan te doen.🙄