Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Marco Borsato heeft bizarre nieuwe hobby


Kort nadat bekend werd dat Leontine de ex van Marco Borsato een nieuwe vriend had werd Marco ook gespot met een blonde dame waarmee hij hand in hand over straat liep. Toen zag het er al uit dat Marco dus ook een nieuwe vriendin had. Maar de twee werden daarna niet meer samen gespot. Maar dat veranderde een aantal weken geleden opeens.

Toen werden de twee tortelduifjes samen in de peperdure Porsche van Marco gespot terwijl ze aan het rijden waren. Wie de blonde dame precies is waarmee Marco gespot wordt s nog net bekend. Maar volgens verschillende bronnen is het geen bekende Nederlander.

Inmiddels zijn we weken verder en weten we nog steeds niet wie de nieuwe vriendin van Marco Borsato is. Maar er zijn wel foto’s opgedoken van Marco die nu wel een hele apart hobby schijnt te hebben.

Dennis Schouten laat namelijk weten dat Marco gespot is bij een paardenkliniek en daar doet Marco dus aan paarden men cross parcour. Ja wij hadden er ook nog nooit van gehoord. Op de foto’s is te zien dat Marco achterop een paardenkar zit achter de bestuurder en dat het er heftig aan toe gaat.

Marco kan het blijkbaar nog niet zo goed, want de bron die de foto’s heeft gedeeld laat het volgende weten.

,,Hij moet alleen meehangen in de bochten om te zorgen dat die kar niet om dondert”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo vreemd is deze sport niet, Marco staat als groom achter de menner, beetje te vergelijken met zijspan motorcross
Neefjes van mij doen dit al super lang.

Zolang een hobby plezier geeft is het prima egaal welke hobby het dan ook is.