Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Het is nu echt einde carrière voor Wendy van Dijk


Wendy van Dijk lijkt steeds meer alleen nog kansloze formats te mogen presenteren bij Talpa. Eigenlijk moest Wendy van Dijk met haar mega salaris natuurlijk allang ontslagen worden. Maar ja haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol en Erland gaat zijn eigen vrouw natuurlijk niet ontslaan en John wil ook de vrouw van zijn directeur niet ontslaan dus dan maar het contract uitzitten.

Dus geven ze haar maar af en toe weer een nieuw presentatieklusje met meestal dramatische gevolgen. Elk programma wat Wendy van Dijk namelijk presenteert heeft zulke trieste kijkcijfers dat je net zo goed een herhaling kon laten zien van de Meilandjes.

Het nieuwste programma wat Wendy nu gaat presenteren is een datingprogramma genaamd ‘Liedje op het eerste gezicht.’ Ja de stomste en achterlijkste tv-formats komen tegenwoordig van Talpa en dat is dit ook weer. Twee deelnemers zien elkaar niet en gaan dan zingen en zien elkaar dan voor het eerst en gaan daarna op date. Maar er is nu al veel kritiek op het programma, want het schijn zelfs dat een kandidaat moest afvallen om zijn droomvrouw te mogen ontmoeten.

Ene Annerei op Twitter verwoord het hel mooi. Die zegt namelijk het volgende:

”En natuurlijk met Wendy van Dijk. Zonder kansloze formats zou die permanent thuis op de bank met een zak chips bozig naar Chantal Jansen zitten kijken.”

Daarnaast blijkt Wendy ook nog een hele nare en neppe vrouw achter de schermen te zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een fombi Rachel me roddelnicht Rob Goossens. Het wordt steeds gekker