Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Dijk is gewoon neppe, nare vrouw



Tim den Besten die we onder meer kennen van een aantal programma’s die hij maakt bij de publieke omroep waarbij hij bn’ers meeneemt naar een vakantiehuisje en ze daar interviewt heeft keihard uitgehaald naar Wendy van Dijk.

Tim krijgt tijdens een gastcollega in Hilversum een vraag uit het publiek over collega’s die niet zichzelf zijn en een rol spelen zodra de camera aangaat en dan gaat Tim helemaal los en noemt hij onder meer Wendy van Dijk, Yolanthe en Nikkie Plessen als voorbeeld van hele neppe persoon.

Vraagsteller uit het publiek tegen Tim:

“Je vertelde net dat je best wel slecht tegen neppe mensen kan, maar in de mediawereld is niet iedereen helemaal zichzelf. Hoe vind je dat om met dat soort mensen heel veel te moeten samenwerken? Irriteer je je niet helemaal kapot?”

Tim:

“Nee, maar dat is dus niet… Kijk, ik zit in een soort… De VPRO is zeg maar niet ‘de media’. Ik zit sowieso bij de publieke omroep en daar vind ik dat al anders. Bij ‘neppe mediawereld’ denk ik dus aan Nikkie Plessen of aan Yolanthe of aan Wendy van Dijk, maar die zie ik nooit. Die ken ik niet.”

Bij de publieke omroep werken geen neppe mensen volgens Tim.

“Ik vind juist het hoekje waar ik in zit… Dat zijn hele leuke, normale mensen die niet nep zijn. Ja, nee, ik snap wel de vraag, maar dat is totaal niet hoe ik het ervaar eigenlijk.”

Over Yolanthe heeft Tim zelfs een film gemaakt over de haat die hij tegen haar heeft.

“Ik had echt gewoon een hekel aan haar. Ik vond haar zó stom. Ik kan niet zo goed tegen nepheid. Nikkie Plessen, Mark Rutte of de koning? Ughh! Het is allemaal toneel. Laat iets van jezelf zien, stel je kwetsbaar op. Laat iets van een mens zien!”

  1. H.Westerhout

    Wat is nep? Ook Tim laat maar 10-15% zijn ware ik zien. Dat is het imago. Die overige 85-90% is wie je werkelijk bent, met al je boosheid, verdriet, angst, onhebbelijkheden, passie, liefde, enz. Dus wat anderen laten zien is niet nep, het is niet de complete mens. En je daar aan storen is energieverspilling.

  2. Fok

    Hij vergelijkt zich zelf dom mens HDHD verhuur hij is zelf een iritand iemand met zijn dom gedrag net als in dat progama het perfecte plaatje blij dat hij daar uit is

Geef een reactie