Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rogier Smit doet hele schokkende onthulling


Rogier Smit had het helemaal voor elkaar met zijn toenmalige partner Frank. Ze werden bekend door het programma ‘Paleis voor een Prikkie’ wat een immens succes was. Alleen ging het mis toen het duo de overstap van SBS6 naar RTL maakte. Volgens Frank steeg het Rogier naar zijn hoofd en werd hij onuitstaanbaar om mee te leven en te werken. Hierna ging het helemaal mis met Rogier. De twee gingen uit elkaar en Rogier ging op zichzelf wonen in Leeuwarden.

Kort geleden wilde Rogier nog even zijn vrienden bezoeken in Lekkerkerk. Maar voordat hij uit Leeuwarden zou vertrekken moest hij nog even zijn honden Brownie en Muffin uitlaten. Alleen dat ging gruwelijk mis. Rogier struikelde namelijk over een stoeprand en kwam toen keihard ten val. Hij moest met spoed naar het ziekenhuis.

Gelukkig is Rogier alweer helemaal genezen van die val, maar hij krijgt nu een andere klap te verwerken. Rogier laat namelijk op zijn Instagram account weten dat hij er net achter is gekomen dat zijn vader niet zijn biologische vader is en hij is in shock.

Rogier plaatste onderstaand bericht op zijn Instagram account. Waarom hij het in het Engels verteld is ons een raadsel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles voor de aandacht…. tijd dat hij eens in de realiteit landt . Enkeltje GGZ ?