Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek is zo normaal gebleven gaat uit de kleren voor de camera


Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. De kijkcijfers van haar talkshow zijn namelijk om te janken en daarnaast werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel salaris ze betaald krijgt namelijk meer dan 1,2 miljoen euro.

Maar gisteren waren de kijkcijfers van Eva voor het eerst in lange tijd weer skyhigh. Dat kwam natuurlijk, omdat Glennis Grace daar zat en ze voor het eerst haar verhaal deed sinds de Jumbo rel.

Eva Jinek pakte Glennis goed aan en achteraf kun je wel concluderen dat Glennis daar alleen zat om haar carrière te redden en wellicht de rechter te overtuigen van wat een zielige vrouw ze wel niet is. Maar niemand trapt daar in en uiteindelijk heeft Glennis alleen nog maar voor meer walging gezorgd door haar verhaal te vertellen waarin ze toegaf dat haar zoon heeft gelogen en zij de eerste klap had uitgedeeld.

Later op de dag hebben we nog een schokkend verhaal over Glennis. Het schijnt namelijk dat dit niet de eerste keer was dat Glennis een vechtpartij in een supermarkt starten. Het hele verhaal hierover later op deze site, maar nu even terug naar Eva Jinek.

Eva is namelijk uit de kleren gegaan voor een fotoshoot voor de Linda. Hieronder de foto’s. Maar wat vooral interessants is is dat Eva Jinek in het interview met het blad laat weten dat ze zo normaal is gebleven.

Als Eva thuis is doet ze namelijk het volgende.

“Dan doe ik over mijn slaaphemd een synthetische badjas met Siberische tijgerprint. ‘De mensen moesten eens weten’, zegt Dex dan.”

Eva haar broer vindt dat ze heel intens kijkt.

“Mijn broer zegt weleens: ‘Misschien moet je wat minder intens kijken.’ Maar die blikt helpt me in mijn werk. Mijn ogen verraden wat ik voel.” 

Oh ja vergeten we bijna Eva haar motto te vermelden. Dat is namelijk een dag zonder wenkbrauwen is een dag niet geleefd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties